Qyteti-i-Decanit2.JPG
 


 

 Diaspora-(2).jpg

Broshura - Tatimi në Pronë
Broshura-Tatimi-ne-Prone.jpg

 Reklama - Tatimi në Pronë


Listat - Borxhet e Tatimit  2001-2014
LISTAT---BORXHET-E-TATIMIT.jpg

SHTYP FATURËN E TATIMIT
NË PRONË /  E - FATURA

Tatimi-ne-Prone---PNG.png

 INSTGAP.jpg

STRATEGJIA--E-KOMUNES-PER-INFORMIM-DHE-KOMUNIKIM--2015---2019.png

Lajmet

Ftesë për mbledhje e parë inaguruese të Kuvendit të Komunës së Deçanit dt.14 Dhjetor 2017 ora 10:00
08 dhjetor 2017
  

Në bazë të nenit 42 të  Ligjit për Vetëqeverisje Lokale Nr.03/L-040 dhe nenit 34 të Statutit të Komunës së Deçanit, bëj këtë:

                                                                             F T E S Ë

 

 

Të nderuar anëtarë/e  të Kuvendit të Komunës,

 

Ftoheni të merrni pjesë në mbledhjen e parë inauguruese të Kuvendit të Komunës së Deçanit, e cila do të mbahet me datë 14  Dhjetor 2017.

 

Gjithashtu ju njoftoj se me këtë rast do të bëni betimin dhe do të nënshkruani deklaratën solemne për marrjen e detyrës së anëtarit të Kuvendit të Komunës së Deçanit.

 

Ceremonia fillon në ora 10:00, në sallën e Kuvendit të Komunës, në Deçan.

 

Të bashkangjitur me ftesën gjeni edhe rendin e ditës.

 

Ju mirëpresim,

 

Me respekt,

 

Kryetari i zgjedhur i Komunës së Deçanit:

Bashkim Ramosaj

më shumë...

Qytetar kujdes , jeni në vëzhgim të kamerave
03 dhjetor 2017

27 Nëntor shënohet Dita e Forcës ora 10:00-13:00
23 nëntor 2017
 Forca e Sigurisë së Kosovës më dt.27 Nëntor 2017, nga ora 10:00-13:00,organizon ,,Ditën e hapur'' pë nder të ,,Ditës së Forcës '' më shumë...

Shënohet 109 vjetori i alfabetit shqip, udha e shkronjave nga Manastiri në Deçan
22 nëntor 2017

Qendra Informative e Bujqësisë në Komunën e Deçanit organizoi takimin e radhës më fermer
21 nëntor 2017

Është mbajte mbledhja e IX-të përshëndetëse e Asamblesë Komunale e legjislaturës 2013-2017
17 nëntor 2017

 

Ud--Kryetar---Sami-CACAJ.jpg
    z. Sami CACAJ
 Ud. Kryetar i Komunës
_______________________
     
PROFILI-I-KOMUNES---DECAN.png
________________________


StatutiiKomunes.png

UdhezuesiPerQytetar-(2).png

PasqyratDhePlaneteKomunes

 QASJA-NE-DOKUMENTET-PUBLIKE-(1).jpg

Turizmi - Perspektiva e Qytetit të Deçanit

Kontakto Komunën
TELFIX.jpg
Kontakti---KDE-(3).png
________________________

TELEFONI-EMERGJENT.jpg

Nr. i Telefonit Emergjent

' 193 '
Vala / Ipko / Fiksi

________________________