Qyteti-i-Decanit2.JPG
 

Lajmet

27 Nëntor shënohet Dita e Forcës ora 10:00-13:00
23 nëntor 2017
 Forca e Sigurisë së Kosovës më dt.27 Nëntor 2017, nga ora 10:00-13:00,organizon ,,Ditën e hapur'' pë nder të ,,Ditës së Forcës '' më shumë...

Shënohet 109 vjetori i alfabetit shqip, udha e shkronjave nga Manastiri në Deçan
22 nëntor 2017

Qendra Informative e Bujqësisë në Komunën e Deçanit organizoi takimin e radhës më fermer
21 nëntor 2017

Është mbajte mbledhja e IX-të përshëndetëse e Asamblesë Komunale e legjislaturës 2013-2017
17 nëntor 2017

“Një komb mund të quhet komb vetëm atëherë kur ka alfabetin e tij”
17 nëntor 2017

Me vendim të Kryetarit të Komunës z.Sami Cacaj ,nxënësit që shfrytëzojnë Bibliotekën Komunale ,,Dëshmorët e Lirisë ’’ do të jen të liruar nga pagesa
16 nëntor 2017
 Në bazë të nenit 55 pika 20 të Statutit të Komunës së Deçanit , Kryetari I Komunës së Deçanit  të mërkurën më  15.11.2017  z.Sami Cacaj  mori  vendim për lirimin nga pagesa nxënësit që shërbehen me libra nga biblioteka  komunale ,,Dëshmorët e Lirisë’’ në pallatin e kulturës  në Deçan.

Më ketë vendim nder të tjera thuhet se :

Lirohen nga pagesa tarifa të gjithë nxënësit e Komunës së Deçanit të cilët shërbehen me literaturë në Bibliotekën Komunale e cila gjendet në Pallatin e Kulturës ,,Jusuf Gërvalla’’ në Deçan.

Për realizimin e këtij vendimi do të kujdeset Drejtoria për Kulturë ,Rini dhe Sport e KK-Deçan

Vendimi hyn në fuqi ditën e miratimit dhe vlen deri në një vendim tjetër të Kryetarit .

më shumë...

 

Ud--Kryetar---Sami-CACAJ.jpg
    z. Sami CACAJ
 Ud. Kryetar i Komunës
_______________________
     
PROFILI-I-KOMUNES---DECAN.png
________________________


StatutiiKomunes.png

UdhezuesiPerQytetar-(2).png

PasqyratDhePlaneteKomunes

 QASJA-NE-DOKUMENTET-PUBLIKE-(1).jpg

Turizmi - Perspektiva e Qytetit të Deçanit

Kontakto Komunën
TELFIX.jpg
Kontakti---KDE-(3).png
________________________

TELEFONI-EMERGJENT.jpg

Nr. i Telefonit Emergjent

' 193 '
Vala / Ipko / Fiksi

________________________