Lajmet   Banoret e fshatit Pobërgjë i gëzohen fillimit të punimeve për kanalin e ujitjes

Banoret e fshatit Pobërgjë i gëzohen fillimit të punimeve për kanalin e ujitjes - 11 tetor 2017

 Foto-3.jpg
 Kryetari i komunës z.Sami Cacaj me bashkëpunëtorë  kanë qëndruar sot në fshatin Pobërgjë ku bashkë më pune kryesin dhe banorët e këtij fshati kanë nisur punimet    në ndërtimin e kanalit të ujitjes në  këtë fshatë . Homez Pangjaj nga fshati Pobërgjë  duke falënderuar institucionin komunal për fillimin e punimeve në ndërtimin e këtij kanali të ujitjes tha se  ndërtimi i këtij kanali zgjidh problemin e  ujitjes së tokave në ketë fshat një here e përgjithmonë andaj u jem mirënjohës për ndarjen e mjeteve për ndërtim të këtij kanali .Ky kanal i cili ka nisur sot në lagjen Lokaj kalon ka shkolla  kalon nëpër lagjet Mataj dhe Hadergjonaj dhe derdhet ne fushat e fshatit Pobërgjë. Sipas punëkryesit dinamika e punimeve do të vazhdoi ashtu siç është parapa dhe punët deri në mesin e muajit Nëntor do të përfundohen.
Pobergj-Yllartaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpgPobergjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa---.jpg


RSS

Sign in