Lajmet   Kryetari i Komunës z.Bashkim Ramosaj, më bashkëpunëtorë ka pritur në takim zëvendës Ministrat znj.

Kryetari i Komunës z.Bashkim Ramosaj, më bashkëpunëtorë ka pritur në takim zëvendës Ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Musa Cena - 11 janar 2018

 Foto-1.jpg
 Kryetari i Komunës , z.Bashkim Ramosaj më bashkëpunëtorë ka pritur në  takim zëvendës Ministrat znj. Magbule Shkodra dhe z. Musa Cena

Kryetari i komunës së Deçanit z.Bashkim Ramosaj ,ka pritur në takim  në zyrën e tij, zëvendës ministrat nga Ministria e Zhvillimit Rajonal znj. Magbule Shkodra dhe z. Musa Cena. Në këtë takim kryetari Ramosaj u informua rreth mundësisë së përfitimit të grandeve dhe projekteve që ndan Ministria e Zhvillimit Rajonal.
Kryetari i Komunës së Deçanit z.Bashkim Ramosaj,  njoftoj zëvendësministrat se është i gatshëm të ofroj projekte mjaft të nevojshme për tu investuar në komunën e Deçanit
Këto projektet në ditët në vazhdim Kryetari  Ramosaj  u zotua se do ti adresoj në ministrinë përkatëse duke shpresuar që sa më shpejt të financohen, për të mirë të qytetareve të Deçanit. Ky takim ka rezultuar në fuqizimin e mëtutjeshëm të bashkëpunimit në mes të dy niveleve qendrore dhe lokale , me qëllim të zhvillimit te të gjitha rajoneve në Kosovë.
26238840_2055173587832787_5238212704987931397_n.jpgFoto-2.jpg


RSS

Sign in