Lajmet   Kujdes me hedhjen e mbeturinave pason gjoba !!

Kujdes me hedhjen e mbeturinave pason gjoba !! - 12 tetor 2017

 Deponija--1.jpg
 Ndonëse ka disa dit që Komuna e Deçanit ka nisur aksionin për largimin e mbeturinave dhe mbylljen e deponive ilegale te cilat janë të shumta. Kompania e kontraktuar për largimin e mbeturinave në bashkëpunim më Drejtorin për emergjenca Mbrojtje Shpëtim dhe Shërbime   Publikë janë pothuajse gjatë gjithë kohës në teren .Më intensitet të shtuar është duke u punuar që të rrafshohet në tersi deponia e mbeturinave Inerte e cila gjendet përgjatë magjistrales Deçan-Pejë,(te Prroni i Behovcit ) konkretisht në fshatin Lebushë .Kjo deponi do të mbyllet në tersi do të behet mbushja e saj dhe do të mbillet gjelbërim. Sipas Drejtorit për Emergjenca Mbrojtje dhe Shpëtim z.Izet Zenuni ky lokacion është nënë vëzhgimin e kamerave .Ai ose ajo qe zihet duke hedhur mbeturina do të gjobitet sipas gjobave të parapara më ligj. Për persona fizik gjoba është nga 50 € deri më 500€  Kujdes !
Deponija-2.jpgdeponija-3.jpg


RSS

Sign in