Lajmet   Në rrugën ,,Presheva’’ në Deçan do të behet kanali i ujitjes dhe kubëzimi

Në rrugën ,,Presheva’’ në Deçan do të behet kanali i ujitjes dhe kubëzimi - 11 tetor 2017

 Rruga-Pavarsiaaaaa.jpg
 Falë investimeve të vazhdueshme të Komunës së Deçanit rrugët e lagjeve të qytetit të Deçanit po modernizohen dhe rrjedhimisht lagjet po zbukurohen .

Sot kryetari i komunës z.Sami Cacaj , me bashkëpunëtorë kanë nisur sot punimet për kubizmin e rrugës  Presheva (Lagjëja e Osajve )në qytetin e Deçanit  e cila rrugë  ndahet në dy segmente .

Kryetari Cacaj më ketë rast tha se  kjo rrugë do të ndahet në dy segmente dhe është parapa edhe punimi i kanalit në hyrje të rrugës .

 Pasi ka pa nga afër punimet, ai është shprehur shumë i kënaqur me punimet që po bëhen në rrugët e lagjeve të qytetit, duke theksuar se investimet që janë bërë në infrastrukturën e Deçanit viteve të fundit, e kanë ndërruar pamjen e qytetit .Me investime te tilla do të vazhdojmë edhe në të ardhmen . Sipas dinamikë së punimeve kjo rrugë do të përfundohet ka fundi i muajit Nëntor.
Fotot-rruga-pavarsia-2.jpgFoto-1.jpg


RSS

Sign in