Qyteti-i-Decanit2.JPG
 


 

 Diaspora-(2).jpg

Broshura - Tatimi në Pronë
Broshura-Tatimi-ne-Prone.jpg

 Reklama - Tatimi në Pronë


Listat - Borxhet e Tatimit  2001-2014
LISTAT---BORXHET-E-TATIMIT.jpg

SHTYP FATURËN E TATIMIT
NË PRONË /  E - FATURA

Tatimi-ne-Prone---PNG.png

 INSTGAP.jpg

STRATEGJIA--E-KOMUNES-PER-INFORMIM-DHE-KOMUNIKIM--2015---2019.png

Lajmet

Është mbajte mbledhja e IX-të përshëndetëse e Asamblesë Komunale e legjislaturës 2013-2017
17 nëntor 2017

“Një komb mund të quhet komb vetëm atëherë kur ka alfabetin e tij”
17 nëntor 2017

Me vendim të Kryetarit të Komunës z.Sami Cacaj ,nxënësit që shfrytëzojnë Bibliotekën Komunale ,,Dëshmorët e Lirisë ’’ do të jen të liruar nga pagesa
16 nëntor 2017
 Në bazë të nenit 55 pika 20 të Statutit të Komunës së Deçanit , Kryetari I Komunës së Deçanit  të mërkurën më  15.11.2017  z.Sami Cacaj  mori  vendim për lirimin nga pagesa nxënësit që shërbehen me libra nga biblioteka  komunale ,,Dëshmorët e Lirisë’’ në pallatin e kulturës  në Deçan.

Më ketë vendim nder të tjera thuhet se :

Lirohen nga pagesa tarifa të gjithë nxënësit e Komunës së Deçanit të cilët shërbehen me literaturë në Bibliotekën Komunale e cila gjendet në Pallatin e Kulturës ,,Jusuf Gërvalla’’ në Deçan.

Për realizimin e këtij vendimi do të kujdeset Drejtoria për Kulturë ,Rini dhe Sport e KK-Deçan

Vendimi hyn në fuqi ditën e miratimit dhe vlen deri në një vendim tjetër të Kryetarit .

më shumë...

Njoftim pë Asamblen Komunale dt.17.11.2017 ora 11:00
15 nëntor 2017
 Ftoheni që të merrni  pjesW në mbledhjen e IX-të  përshëndetëse  të Kuvendit  të Komunës  së Deçanit , e cila do të mbahet me dt.17.11.2017, e premte në ora 11:00, në sallën e Kuvendit të Komunës . më shumë...

Njoftim për Mbledhjen e KPF-së dt.17.11.2017
15 nëntor 2017
 Ftoheni që të merrni pjesë në mbledhjen e VIII-të përshëndetëse të Komitetit për Politikë dhe Finanaca , që do të mbahet me dt.17.11.2017 /e premte /, në ora 10:30, në sallën e Konferencave në katin e tretë të Komunës . më shumë...

Komuna zbaton vendimin e Asamblesë Komunale te dt.31.07.2015 rrënon 4 lokale pronë komunale në qendër të qytetit të Deçanit
09 nëntor 2017

 

Ud--Kryetar---Sami-CACAJ.jpg
    z. Sami CACAJ
 Ud. Kryetar i Komunës
_______________________
     
PROFILI-I-KOMUNES---DECAN.png
________________________


StatutiiKomunes.png

UdhezuesiPerQytetar-(2).png

PasqyratDhePlaneteKomunes

 QASJA-NE-DOKUMENTET-PUBLIKE-(1).jpg

Turizmi - Perspektiva e Qytetit të Deçanit

Kontakto Komunën
TELFIX.jpg
Kontakti---KDE-(3).png
________________________

TELEFONI-EMERGJENT.jpg

Nr. i Telefonit Emergjent

' 193 '
Vala / Ipko / Fiksi

________________________