Lajmet

Vlersimi i tokave | 2017-06-01

 Sa-vlen-toka-juaj.jpg
 

Regjistrimi për votim përmes ekipeve mobile të përsonave me nevoja të veqanta | 2017-05-24

ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS

11 qershor 2017

 

REGJISTRIMI PËR VOTIM PËRMES EKIPEVE MOBILE TË PERSONAVE ME NEVOJA TË VEÇANTA

           

Fillon me 25 maj dhe përfundon me 28 maj 2017

 

Të gjithë qytetarët më të drejtë vote, të cilët nuk mund të dalin për të votuar në vendvotimin e rregullt, kanë të drejtë që të kërkojnë votimin përmes ekipeve mobile në shtëpitë e tyre.

 

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do t’ju mundësojë votimin në shtëpinë tuaj.

 

Për të realizuar këtë të drejtë, ju duhet të plotësoni formularin e aplikimit, i cili mund të shkarkohet nga ueb-faqja e KQZ-së www.kqz-ks.org ose të merret në zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në komunën tuaj.

 

Aplikacionit për regjistrim ju duhet t’i bashkëngjitni një kopje të dokumentit të identifikimit dhe një kopje të certifikatës së aftësisë së kufizuar, të diagnozës mjekësore, dhe dëshmitë tjera për rastet të tjera.

 

Këto dokumente duhet t’i dorëzoni në zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve, më së voni deri më 28 maj 2017.

 

Për informata shtesë mund të kontaktoni këtë linjë ndihmëse pa pagesë: 0800 55 555 

 
 

PERIUDHA E KUNDËRSHTIMIT DHE E KONFIRMIMIT | 2017-05-24

PERIUDHA E KUNDËRSHTIMIT DHE E KONFIRMIMIT
 
Fillon me 25 maj dhe përfundon me 28 maj 2017
 
Gjatë kësaj periudhe, secili votues mund të shikojë Listën e Votuesve e cila do të bëhet publike në zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në komunën tuaj, ose në ueb-faqen e KQZ-së www.kqz-ks.org
 
Sigurohuni që emri juaj gjendet në Listën e Votuesve, verifikoni emrat e atyre që i njihni dhe sigurohuni se të gjithë janë përfshirë në Listën e Votuesve të komunës tuaj.
 
Për çfarëdo lëshimi apo parregullsie dhe me qëllim të përmirësimit të Listës së Votuesve gjatë kësaj periudhe, ju mund ta drejtoni ankesën pranë Gjykatës së shkallës së parë.
 
Formularin përkatës mund ta gjeni në zyrën e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve apo në ueb-faqen e KQZ-së (www.kqz-ks.org).
 

Njoftimi për themelimin e Qendrave të reja KQZ | 2017-05-22

ZGJEDHJET E PARAKOHSHME PËR KUVENDIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS
11 qershor 2017
DRAGASH
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në bazë të kompetencave kushtetuese dhe ligjore për organizimin e zgjedhjeve, ka themeluar 3 Qendra të Reja të Votimit në komunën e Dragashit.
Qendrat e reja të votimit të themeluara në komunën e Dragashit janë:
Kukajan: Shkolla Fillore “Fetah Sulejmani”
Lubvishtë: Shkolla Fillore “Fetah Sulejmani”
Kapre:  Shkolla Fillore “Sezai Surroi”
Qytetarët me të drejtë vote, të cilët kanë vendbanimin në këto fshatra, do të kenë mundësi të votojnë sa më afër vendbanimit të tyre në zgjedhjet për Kuvendin e Kosovës që do të mbahen më 11 qershor 2017.
Për informata shtesë kontaktoni Komisionin Komunal të Zgjedhjeve në komunën tuaj, ose thirrni në linjën telefonike pa pagesë 0 800 55 555.
 

Drejtoresha e Drejtoratit për Rrjeta dhe Telekomunikime Vizitoi Komunen e Dragashit | 2017-02-02

 01.02.2017 Drejtoresha e Drejtoratit për Rrjeta dhe Telekomunikime Merita Seferi me stafin e saj vizituan Komune e Dragashit, ku dhe kane funksionalizuar rrjetin shtetëror përmes fijeve optike.
Në komunën e Dragashit rrjeti shtetëror ka funksionuar përmes antenave mikrovalore gjë që për shkak të konfiguracionit gjeografik, ka shkaktuar jo rrallë herë ndërprerje të rrjetit. Si pasojë e këtyre ndërprerjeve edhe komuna ka hasur në vështirësi dhe probleme të mëdha në ofrimin e shërbimeve elektronike për qytetarët, bizneset dhe vetë administratën në komunën tonë. 

 
Duke paraqitur rezultatet 1-5 (of 30)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6  >  >| 

RSS


«gusht»
MaEnPrShDi
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123
45678910

Sign in