Lajmet   Mbyllën përkohsisht tregjet e kafshëve

Mbyllën përkohsisht tregjet e kafshëve - 01 korrik 2016

Në Baz të Vendimit të AVU-së NR. 01-413/16 i datës 24.06.2016 njoftohën të gjith qytetarët se mbyllën tregjet e kafshëve në Komunën e Dragashit, si dhe në baz të vendimit të inspekcionit Komunal ndalohet therja e kafshëve në hapsirat publike të KK-Dragash, zbatimin e vendimit do të mbikqyret nga shërbimi i inspekcionit.
Shkarko Vendimin 
 

RSS

Sign in