Lajmet   Më 02/02/2017, në Kukës,U mbajt Takim më karakter pune

Më 02/02/2017, në Kukës,U mbajt Takim më karakter pune - 02 shkurt 2017

Sot, më 02/02/2017, në Kukës,U mbajt Takim më karakter pune, në kuadër të bashkëpunimit ndërkufitar në mes të kryetarit të Komunës së Dragashit z. Salim Jenuzi dhe kryetarit të Bashkisë së Kukësit z. Bashkim Shehu
 kukes2.jpg

RSS

Sign in