Lista e rrugëve dhe shesheve në Komunën e Ferizajt

 


Lista e rrugëve dhe shesheve në Komunën e Ferizajt e hartuar nga komisioni për emërtimin e rrugëve dhe shesheve të Ferizajt

1    DËSHMORËT E KOMBIT : Propozohet rruga prej shtëpisë së TMK-së deri udhëkryqi i kësaj rruge me rrugën që shpie në treg të gjelbër .

2    12  QERSHORI : Rruga paralele me rrugët ,,Dëshmorët e Kombit’’ prej rrugës që shpie drejt tregut të blerët deri te udhëkryqi te shtëpia e bardhë .`

3    AHMET KAÇIKU : Rruga prej objektit të policisë deri në rrugë  kryq afër Bankës Ekonomike .

4    EPOPEJA E JEZERCIT : Rruga drejt Jezercit nga trafoja qendrore elektrike në Ferizaj .

5    NAIM BEKA : Rruga drejt Pleshinës nga trafoja qendrore në Ferizaj .

6    SEJDI SEJDIU : Rruga që fillon në rrugën ,,12 Qershori’’ , e dyta nga rrugëkryqi te shtëpia e bardhë .

7    SKENDERBEU : Rruga prej 12 Qershorit deri te shkolla fillore ,,Ahmet Hoxha’’ .

8    ENVER TOPALLI : Rruga drejt Gremës prej rrugës 12 Qershori deri te ura në fshatin Doganaj .

9    GURSEL DHE BAJRAM SYLEJMANI :Rruga drejt fshatit Varosh prej përfundimit të rrugës ,,Ahmet Kaçiku’’ deri te rruga e Fabrikës së tullave.

10    REXHEP BISLIMI : Rruga drejt Gjilanit prej ferovisë ( hekurudhës ) deri te ura .

11    VËLLEZËRIT GËRVALLA : Rruga drejt fshatit Talinoc të Muhaxherëve prej rrugës ,,Ahmet Kaçiku’’ deri te magjistralja .

12    REÇAKU : Rruga nga rrugëkryqi te Shtëpia e TMK-së deri te tregu i kafshëve.

13    DRITON ISLAMI : Rruga nga hekurudha pika afër fabrikës së vajit deri te magjistralja .

14    BRAHIM ADEMI : Rruga drejt Shtimes prej Shtëpisë së TMK-së deri te varrezat e Dëshmorëve .

15    BESIM REXHEPI :Nga përfundimi i rrugës ,,Dëshmorët e Kombit’’ rrugë kryqi i kësaj rruge me rrugën drejt tregut të gjelbër, rreth shkollës fillore ,,Tefik Çanga’’rreth hekurudhe,  paralel me të deri në përfundim të kësaj rruge pa kokë .

16    RAMADAN REXHEPI : Rruga nga rrugëkryqi te Shtëpia e Bardhë rreth ambulancës kryesore e spitalit deri te Shtëpia e TMK-së .

17    ISMET RAMADANI : Rruga prej pikëtakimit të rrugëve ,,Naim Beka’’ dhe ,,Epopeja e Jezercit’’ deri te rrugëkryqi te Shtëpia e Bardhë .

18    URAN TINOVA : Rruga nën Ambulancën e Spitalit prej rrugës ,,Ismet Ramadani’’ deri te rruga ,,Ramadan Rexhepi’’ .

19    HASAN PRISHTINA : Rruga përballë varrezave me fillim në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ deri në pikëtakim të rrugëve  ,,Astrit Bytyqi’’ dhe ,,Kadri Zeka’’ së bashku me një degëzim i cili po ashtu fillon me rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ .

20    ASTRIT BYTYQI : Rruga nga pika e përfundimit të rrugës ,,Hasan Prishtina’’ deri te rrugëkryqi i rrugëve ,,Kuvendi i Arbërit’’ ( te Gjimnazi ) .

21    KADRI ZEKA : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ ( prej qytetit djathtas dhe përfundon në rrugën magjistrale ) .

22    EMIN DURAKU : Rruga që fillon në rrugën ,,Ahmet Kaçiku’’ ( përballë xhamisë ) paralel me rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ e që përfundon te trafoja .

23    XHEVË LLADROVCI : Rruga nga pika e përfundimit të rrugës ,,Emin Duraku’’ ( nga trafoja ) deri te rruga ,,28 Nëntori’’ , afër Shkollës ,,Ganimete Tërbeshi’’ .

24    CEN DUGOLLI : Rruga prej rrugës së ,,Reçakut’’deri te rruga ,,Driton Islami’’ ( rreth dispanzerit ) .

25    BILALL SHALA : Rrugë nga rruga e ,,Reçakut’’ deri te rruga ,,Driton Islami’’ .

26    GANIMETE TËRBESHI : Rruga prej rrugës ,,28 Nëntori’’ deri te rruga ,,Fatmir Ratkoceri’’ .

27    FATMIR RATKOCERI : Rruga prej rrugës së ,,Reçakut’’ deri te rruga ,,28 Nëntori’’.

28    28 NËNTORI : Rruga nga ,,Vëllezërit Gërvalla’’ ( në të majtë prej qytetit ) deri te shkolla ,,Ganimete Tërbeshi’’ dhe rruga ,,Ganimete
Tërbeshi’’ .

29    MARIJE SHLLAKU : Rruga e parë ( majtas prej qytetit ) në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ e cila lidhet me rrugën ,,Emin Duraku’’ .

30    DAUT DAUTI : Rruga e dytë nga rruga ,,Vëllezërit Gërvalla’’ deri te rruga ,,Emin Duraku’’.

31    ESAD MEKULI : Rruga e tretë nga rruga ,,Vëllezërit Gërvalla’’ deri te rruga ,,Emin Duraku’’ .

32    ALI PASHË TEPELENA : Rruga e katërt nga rruga ,,Vëllezërit Gërvalla’’ deri te rruga ,,Emin Duraku’’ .

33    FATON VEHBIU : Rruga e pestë nga rruga ,,Vëllezërit Gërvalla’’ deri te rruga ,,Emin Duraku’’ .

34    AHMET DELIA : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ deri te trafoja (,,Emin Duraku’’ ) .

35    MIC SOKOLI : Rruga nga trafoja në rrugën ,,Emin Duraku’’ deri te ,,Vëllezërit Gërvalla’’  .

36    ELENA GJIKA : Rruga e 7 në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ .

37    SINAN SAHITI : Vazhdim i rrugës ,,Emin Duraku’’ prej trafos deri te rruga ,,Vëllezërit Gërvalla’’ .

38    ALEKSANDËR MOISIU : Rruga e parë në të majtë të rrugës ,,Sinan Sahiti’’ .

39    AZEM SHKRELI : Rruga e dytë në rrugën ,,Sinan Sahiti’’ .

40    TAHIR MEHA : Rruga e tretë në rrugën ,,Sinan Sahiti’’ .

41    ZAHIR NEZIRI : Rruga prej rrugës ,,Vëllezërit Gërvalla ‘‘deri te rruga ,,Rugova’’ .

42    GAZMEND ZAJMI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ dhe ka qasje në rrugën ,,Azem Bejta’’ .

43    TAJAR HATIPI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ .

44    AZEM BEJTA : Rruga nga ,,Vëllezërit Gërvalla’’ deri te rruga ,,Fatmir Ratkoceri’’ .

45    7 MARSI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ pas rrugës ‘’Azem Bejta’’ .

46    ASDRENI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ ( në të majtë prej qytetit ) pas rrugës ,,7 Marsi’’ .

47    HAJRIZ MUHADINI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ pas rrugës ,,Asdreni’’ .

48    KUVENDI I FERIZAJT : Rruga e shkurtër qorre me fillim në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ .

49    ABDYSELAM AHMETI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ në radhë pas rrugës ,,Kuvendi i Ferizajt’’ .

50    HYSNI KAJTAZI : Rruga e radhës që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla ‘‘( majtas ) pas rrugës ,,Abdyselam Ahmeti’’ .

51    FATMIR KËRÇELI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ dhe lidhet me rrugën magjistrale është pas rrugës ,,Hysni Kajtazi’’ .

52    REXHEP DEMIRI : Rrugë që fillon në rrugën ,,Fatmir Kërçeli’’ deri te rruga ,,Nora Kelmendi’’ .

53    SHEFKI ZARIQI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ dhe lidhet me rrugën ,,Nora Kelmendi’’ .

54    KADRUSH ILAZI : Rrugë pa kokë që fillon në rrugën ,,Fatmir Kërçeli’’ .

55    MOTRAT QIRIAZI : Është rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ e ndërpret rrugën ,,Fatmir Kërçeli’’ dhe vazhdon në rrugë pa

kokë .
56    ADEM GKLLAVICA : Fillon në rrugën ,,Fatmir Kërçeli’’ është rrugë pa kokë .

57    JOVAN JOVANOVIČ ZMAJ : Rruga që fillon në rrugën ,,Fatmir Kërçeli’’ është rrugë pa kokë .

58    NËNA TEREZË : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ e
ndërpret rrugën ,,Fatmir Kërçeli’’ e vazhdon si rrugë pa kokë .

59    PANDELI SOTIRI : Rruga nga ,,Vëllezërit Gërvalla’’ deri te rruga ,,Fatmir Kërçeli’’ .

60    ALI IVAJA : Rruga nga ,,Vëllezërit Gërvalla’’ deri te rruga ,,Fatmir Kërçeli’’ .

61    IDRIZ MALIQI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ e ndërpret rrugën ,,Fatmir Kërçeli’’ e vazhdon si rrugë pa kokë .

62    NORA KELMENDI : Rruga që fillon në rrugën magjistrale dhe përfundon në rrugën ,,28 Nëntori’’ ( paralel me rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ ).

63    NIKOLLA TESLLA: Rrugë pa kokë që fillon në rrugën ,,Nora Kelmendi’’ .

64    BAJRAM KELMENDI : Rruga që fillon në pikëkyqje të rrugëve ,,28 Nëntori’’ dhe rrugës ,,Nora Kelmendi’’ dhe përfundon në rrugën ,,Reçaku’’.

65    MIHAJLO PUPIN : Është rrugë pa kokë që fillon në rrugën ,,Gjergj Fishta’’ .

66    HALIL ALIDEMAJ : Rruga që fillon nga rruga ,,Ahmet Kaçiku’’ deri te rruga ,,Drini’’ .

67    DRINI: Rruga që fillon në ,,Xhevë Lladrovci ‘’dhe lidhet me rrugën ,,Halil Alidemaj’’ .

68    TOMORRI : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,XHevë Lladrovci’’ .

69    HIL MOSI : Rruga që fillon nga rruga ,,Xhevë Lladrovci’’ dhe përfundon në rrugën ,,Nazmi Ukësmajli’’ .

70    IBRAHIM SHABANI : Rruga që është pa kokë dhe del nga rruga ,,Xhevë LLadrovci’’ .

71    KOPAONIKU : Rruga që del nga rruga ,,Xhevë LLadrovci’’ .

72    HAJDAR DUSHI : Rruga që fillon në rrugën ,,Xhevë LLadrovci’’.

73    NAZMI UKSMAJLI : Rruga që fillon në rrugën ,,Ahmet Kaçiku’’ dhe takohet me rrugën ,,Naim Frashëri’’ .

74    NAIM FRASHËRI : Rruga që fillon në rrugën ,,Ahmet Kaçiku’’ dhe takohet me rrugën ,,Nazmi Ukësmajli’’ .

75    BESIM FAZLIU : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Ahmet Kaçiku’’ .

76    ISA BOLETINI : Rruga që fillon në rrugën ,,Ahmet Kaçiku’’ ( te vullkanizeri ) .

77    SMAJL GORANI : Rruga që fillon në rrugën ,,Ahmet Kaçiku’’ afër Kombinatit të Drurit           ( objekt administrativ ) .

78    RUGOVA : Rruga që fillon në rrugën Xhevë Lladrovci ( djathtas ) dhe takohet me rrugën ,,Tahir Meha ‘‘së bashku me degëzimet .

79    JOSIP RELA : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Xhevë Lladrovci’’( djathtas).

80    MEHMET GRADICA : Rruga pa kokë në vazhdim ( pas rrugës ,,Josip Rela’’ ) që fillon nga rruga ,,Xhevë Lladrovci’’ .

81    ABDULLAH PRESHEVA : Rruga që fillon në rrugën ,,Xhevë LLadrovci’’ (djathtas) .

82    ÇERÇIZ TOPULLI : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Fatmir Ratkoceri’’ (djathtas ) .

83    ASTRIT SULI : Rruga që fillon në rrugën ,,Fatmir Ratkoceri’’ (djathtas ) pas rrugës ,,Çerçiz Topulli’’ që është rrugë pa kokë .

84    KONFERENCA E BUJANIT : Rruga që fillon në rrugën ,,Fatmir Ratkoceri’’ dhe përfundon në rrugën ,,Astrit Suli’’ .

85    LIDHJA E PEJËS : Rruga që fillon në rrugën ,,Fatmir Ratkoceri’’ që e ka një degëzim dhe lidhet me rrugën ,,Azem Bejta’’.

86    HAXHI ZEKA : Rruga pa kokë që fillon në rrugën,, Fatmir Ratkoceri’’.

87    SYLEJMAN VOKSHI : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,28 Nëntori’’.

88    ZEF SEREMBE : Rruga që fillon në rrugën ,, 28 Nëntori’’ ( majtas ) .

89    KOLË JAKOVA : Rruga pa kokë nga rruga ,,Fatmir Ratkoceri’’.

90    ÇAJUPI : Rruga nga rruga ,,Fatmir Ratkoceri’’ ( majtas).

91    BUTRINTI : Rruga që fillon në rrugën ,,Xhevë Lladrovci’’ (majtas) .

92    JAKOV XOXA : Rruga që fillon (djathtas ) rrugës ,,Xhevë Lladrovci’’ .

93    ZEJNULLAH HALILI : Rrugë në të djathtë të rrugës ,,Xhevë Lladrovci’’.

94    SALI ÇEKU : Rruga që fillon në rrugën e ,,Reçakut’’ pas objektit të SHPK-së .

95    ARSIM REXHEPI : Rruga që e lidhë rrugën ,,Cen Dugolli’’ me rrugën ,,Bilall Shala’’.

96    XHEMAIL MUSTAFA : Rruga që e lidhë rrugën ,,Cen Dugolli’’ me rrugën ,,Bilall Shala’’ .

97    XHEMË MURATI : Rruga pa kokë prej rrugës ,,Cen Dugolli’’ .

98    HASAN BERISHA : Rruga nga rruga ,,Bilall Shala’’ .

99    LIMAN TAHIRI : Rruga nga rruga ,,Driton Islami’’ rreth dispanzerit  .

100    IDRIZ SH. ISLAMI : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Driton
Islami’’.

101    SALIH M. SALIHU : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Driton
Islami’’ .

102    NDRE MJEDJA : Rruga pa kokë në rrugën,, Bilall Shala’’ .

103    GJON SERREÇI : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ e
para djathtas rreth shkollës fillore ,,Gjon Serreçi’’ deri në fillim të rrugës
,,Astrit Bytyqi’’ .

104    KEMAJL HETEMI : Rruga harkore në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’deri te
rruga ,,2 Korriku’’ .

105    2 KORRIKU : Rruga që fillon nga rruga ,,Ahmet Kaçiku’’ e takon
rrugën ,,Astrit Bytyqi’’ e ,,GJon Serreçi’’ dhe përfundon te Gjimnazi,,
Kuvendi i Arbërit’’ .

106    MEHDI XHAFERI : Rruga që fillon në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ rreth
Stacionit të autobusëve deri te rruga ,,2 Korriku’’ .

107    REMZI HOXHA : Rruga që fillon në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ .

108    ENVER HADRI : Rruga që fillon në rrugën ,,Besnik Osmani’’ deri te
rruga ,,Astrit Bytyqi’’ .

109    HYSEN TERPEZA : Rruga që fillon në rrugën ,,Kemajl Hetemi’’ e
takon rrugën ,,Remzi Hoxha’’ dhe përfundon në rrugën ,,Enver Hadri’’ .

110    HALIM SPAHIA : Rruga që fillon nga rruga ,,Hysen Tërpeza’’ ( rreth
shtëpisë së ,,Rexhep Rifatit’’ ) .

111    SAMI FRASHËRI : Rruga që e lidhë rrugën ,,’Hysen Tërpeza’’ me
rrugën ,,Halim Spahia’’ .

112    KUVENDI I ARBËRIT : Rruga që fillon nga rruga ,,Gjon Serreçi’’ ,
karshi shkollës së mesme të Gjimnazit ,,Kuvendi i Arbërit’’ ( në anën
veriore të shkollës)  .

113    DIMITRIJE TUCOVIQ : Rruga që fillon nga rruga ,,Astrit Bytyqi’’
deri në kthesë në këndin e oborrit të gjimnazit ,,Kuvendi i Arbërit’’ ku
përfundon rruga me të njëjtin emër . 

114    GËZIM SAHITI : Rruga e parë majtas që e lidhe rrugën ,,Astrit
Bytyqi’’ me rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ .

115    LIDHJA E PRIZRENIT : Rruga e tretë gjatas që fillon në rrugën
,,Vëllezërit Gërvalla’’ deri te kafiteria ,,Apollonia’’ me degëzimin e saj në
të majtë rreth Çerdhes së fëmijëve ( anën veriore ) .

116    ALISHEFIK SPAHIU : Rruga që fillon në rrugën ,,Gëzim Sahiti’’e
takon rrugën Lidhja e ,,Prizrenit’’ te kafiteria ,,Apolonia’’ dhe përfundon
rrugën ,,Fehmi Lladrovci’’ .

117    ALI ASLLANI : Rruga që e lidhë rrugën ,,Astrit Bytyqi’’ me rrugën
,,AliShefik Spahiu’’ .

118    ZENUN BEQA : Rruga nga rruga ,,Astrit Bytyqi’’ deri në përfundim
të rrugës Lidhja e ,,Prizrenit’’ ( te kafiteria ,,Apollonia’’ ) .

119    ARSIM ZEQIRI : Rruga që fillon në rrugën ,,Lidhja e Prizrenit’’
prapa Çerdhes së fëmijëve.

120    FEHMI LLADROVCI : Rruga nga rruga ,,Astrit Bytyqi’’ deri te rruga
,,Lidhja e Prizrenit ‘’   ( degëzimi pranë Çerdhes së fëmijëve ) .

121    SALIH SHABANI : Rruga e parë që fillon në rrugën,, Kadri Zeka’’ (
djathtas drejt magjistrales ).

122    RAMADAN ISUFI : Rruga e dytë që fillon në rrugën ,,Kadri Zeka’’.

123    REXHEP MALA : Rruga e tretë që fillon në rrugën ,,Kadri Zeka’’
(djathtas drejt , magjistrales ) .

124    NUHI BERISHA : Rruga e cila lidhet me rrugën ,,Kadri Zeka’’ dhe
rrugën  ,,Astrit Bytyqi’’ .

125    ANTON ÇETA : Rruga e pestë që fillon në rrugën ,,Kadri Zeka’’
(djathtas )

126    BESIM QARRI : Rruga e gjashtë që fillon në rrugën ,,Kadri Zeka’’ .

127    LUAN HARADINAJ : Rruga pa kokë e shtata me radhë që fillon në
rrugën ,,Kadri Zeka’’ .

128    EDMOND HOXHA : Rruga tjetër pa kokë që fillon në rrugën ,,Kadri
Zeka’’ .

129    BAJRAM CURRI : Rruga e nëntë me radhë që fillon në rrugën
,,Kadri Zeka’’.

130    MIT’HAT FRASHËRI : Rruga e dhjetë me radhë që fillon në rrugën
,,Kadri Zeka’’.

131    XHAFER DEVA : Rruga e njëmbëdhjetë me radhë që fillon në
rrugën ,,Kadri Zeka’’.

132    STERJO SPASSE : Rruga që fillon në rrugën ,,Astrit Bytyqi’’ e është
rrugë pa kokë ( e fundit djathtas ) .

133    MARIJE KRAJA : Rruga që fillon në rrugën ,,Astrit Bytyqi’’ është
rrugë pa kokë .

134    GUSTAV MAYER: Rruga që fillon në rrugën ,,Astrit Bytyqi’’ majtas 
është rrugë pa kokë .

135    SAHADETE MEKULI : Rruga që fillon në rrugën ,,Astrit Bytyqi ‘’
është rrugë pa kokë

136    ULQINI : Rruga e parë majtas që e lidhë rrugën ,,Kadri Zeka ‘’me
,,Vëllezërit Gërvalla’’ . 

137    KONGRESI LUSHNJES : Rruga e dytë që e lidhë rrugën ,,Kadri
Zeka’’ me ,,Vëllezërit Gërvalla’’ . 

138    NJAZI AZEMI : Rruga e tretë me radhë që e lidhë rrugën,, Kadri
Zeka’’ me ,,Vëllezërit Gërvalla’’ . 

139    APOLLONIA : Rruga e katërt që e lidhë rrugën ,,Kadri Zeka’’ me
,,Vëllezërit Gërvalla’’ . 

140    TIVARI : Rruga pa krye që fillon në rrugën ,,Kadri Zeka’’ . 

141    SARANDA : Rruga e dytë në rrugën ,,Kadri Zeka ‘’ . 

142    FAZLI GRAJÇEVCI : Rruga e pa kokë që fillon në rrugën ,,Vëllezërit
Gërvalla’’ . 

143    AFRIM ZHITIA : Rruga e pa kokë që fillon në rrugën ,,Vëllezërit
Gërvalla’’ . 

144    MORAVA : Rruga e tretë me radhë , rrugë pa kokë që fillon në
rrugën ,,Kadri Zeka’’

145    QAMIL OSMANI : Rruga që e lidhë rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ me
rrugën ,,Kadri Zeka’’ . 

146    FLORIM MALIQI : Rruga e pa kokë që fillon në rrugën ,,Vëllezërit
Gërvalla’’ . 

147    MARIN BARLETI : Rruga e pa kokë që fillon në rrugën ,,Kadri Zeka‘’. 

148    DE RADA : Rruga e pa kokë që fillon në rrugën ,,Vëllezërit
Gërvalla’’ .
149    BJESHKËT E NEMUNA : Rruga e pa kokë që fillon në rr
ugën ,,Kadri Zeka’’ .

150    SHABI ZARIQI : Rruga e katërt pa kokë nga magjistra
lja që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’ .

151    MUHAMET KABASHI : Rruga e pa kokë nga rruga ,,Vël
lezërit Gërvalla’’ .

152    MEHMET DEVAJA : Rruga që fillon në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’
djathtas para se me dal ne magjistrale .

153    MIHAIL GRAMENO : Rruga e fundit në rrugën ,,Vëllezërit Gërvalla’’
para se me dal në magjistrale .

154    TIRANA : Rruga që fillon në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ deri te
kryqëzimi me rrugicën .

155    7 SHTATORI : Rruga e parë në rrugën ,,Astrit Bytyqi’’ e cila lidhet
me rrugën ,,Remzi Hoxha’’. 

156    FAIK KONICA : Rruga pa kokë që fillon nga rruga ,,Haki Braha’’.

157    HAKI BRAHA : Rruga që e lidhë rrugën ,,Astrit Bytyqi’’ me rrugën 
,,Tirana’’ , e ka një rrugë pa kokë dhe lidhet me rrugën ,,7 Shatori’’ .

158    SEFË KOSHARJA : Është rrugë paralel me rrugën ,,Astrit Bytyqi’’

dhe i posedon dy degëzime .

159    MIRDITA : Rruga e fundit në rrugën ,,Astrit Bytyqi’’ .

160    MESHA SELIMOVIČ : Është vazhdim i rrugës  ,,Tirana’’ dhe i ka tri
degëzime .

161    KORQA : Rruga pa kokë e katërta në rrugën  ,,Tirana’’ .

162    DEMË AHMETI : Rruga parafundit djathtas rrugës  ,,Tirana’’ .

163    KRUJA : Rruga që fillon nga rruga e Tiranës dhe lidhet me rrugën
,,Vëllezërit Xhakli’’ me katër degëzime .

164    QAZIM LLUGAXHIU : Rruga që fillon në rrugën  ,,Tirana ’’ e përshkon rrugën ,,Shkodra’’ dhe përfundon si rrugë pa kokë .

165    THIMI MITKO : Rruga që fillon nga rruga  ,,Shkodra’’ dhe
përfundon si rrugë pa kokë .

166    SHABAN VATA : Degëzimi i dytë majtas në rrugën ,,Vëllezërit
Xhakli’’ .

167    IBRAHIM CËRNILLA : Degëzimi i parë majtas në rrugën ,,Vëllezërit
Xhakli’’ .

168    VËLLEZËRIT XHAKLI : Rruga e pestë me radhë që fillon në rrugën
,,Rexhep Bislimi’’ , majtas .

169    AZIZ KELMENDI : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Rexhep
Bislimi’’ .

170    RAMADAN SYLEJMANI : Rruga që fillon në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’
pas rrugës ,,Aziz Kelmendi’’ .

171    FILIP SHIROKA : Rruga që fillon në rrugën ,Rexhep Bislimi’’ shkon
rreth varrezave katolike .

172    LAZGUSH PORADECI : Degëzimi i dytë në të djathtë të rrugës
,,Shkodra’’ .

173    KADRI HALIMI: Degëzimi i parë në të djathtë të rrugës ,,Hasan
Prishtina’’ .

174    BOSTONI : Degëzimi i dytë në të djathtë të rrugës ,,Hasan
Prishtina’’.

175    BAJO TOPULLI : Degëzimi i tretë në të djathtë të rrugës ,,Hasan
Prishtina’’  .

176    MILAN SUFLAJ MILAN SUFFLAY : Degëzimi i katërt në të djathtë të
rrugës ,,Hasan Prishtina’’  .

177    MUJË KRASNIQI : Rruga e pestë në të djathtas në rrugën ,,Hasan
Prishtina’’  .

178    ATANAS ATHANASI : Rruga që fillon nga rruga ,,Hasan Prishtina
‘’dhe del në rrugën magjistrale .

179    ROZHAJA : Rruga që fillon në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ ndodhet pas
rrugës ,,Hasan Prishtina ‘’.

180    RAIF HALIMI :  Rruga që fillon nga rruga ,,Rexhep Bislimi ‘’djathtas
dhe i ka dy degëzime.

181    AGIM H RAMADANI : Rruga që ka formën e shkronjës “T” fillon në
rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ dhe del në magjistrale .

182    KONGRESI I MANASTIRIT : Rruga e dytë duke filluar nga
magjistarja e cila fillon në rrugën ,,Rexhep Bislimi ‘’dhe është rrugë pa
kokë .

183    SELMAN RIZA : Rruga e fundit në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ ( te ura).

184    QAMIL ILAZI : Rruga e parë në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ e cila
përfundon në rrugën ,,At Nik Prela’’  .

185    ISMET JASHARI : Degëzimi i dytë djathtas i rrugës ,,Rexhep Bislimi‘’.
186    ILIR KONUSHEVCI : Rruga e tretë që fillon në të djathtë të rrugës ,,Rexhep Bislimi’’ e pret rrugën ,,At Nik Prela ‘’dhe përfundon në rrugën,, Fehmi Agani’’ .

187    NIKË PRELA : Rruga e parë majtas rrugës ,,Gursel e Bajram Sylejmani’’ që lidhet me rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ .

188    FEHMI AGANI : Rruga e dytë majtas rrugës ,,Gursel e Bajram
Sylejmani’’ që lidhet me rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ .

189    JANINA : Rrugë që fillon në rrugën ,,Gursel e Bajram Sylejmani
‘’dhe e posedon një kryqëzim .

190    LIDHJA E LEZHËS : Rrugë pa kokë që fillon në rrugën ,,Gursel e
Bajram Sylejmani ‘’.

191    AGIM BAJRAMI : Rruga e tretë me radhë që fillon në të majtë të
rrugës ,,Gursel e Bajram Sylejmani,, dhe përfundon në rrugën ,,Fan Noli’’.

192    THOMAS MANDELA : Rrugë pa kokë që fillon në rrugën ,,Gursel e
Bajram Sylejmani’’             ( e katërta  ).

193    HASAN REMNIKU : Rrugë pa kokë që fillon në rrugën ,,Gursel e Bajram Sylejmani  ‘’            ( e pesta  ).

194    TREPÇA : Rrugë pa kokë që fillon në rrugën ,,Gursel e Bajram
Sylejmani  ‘‘                       ( e gjashta ).

195    AVNI RRUSTEMI : Rrugë pa kokë që fillon në rrugën ,,Gursel e
Bajram Sylejmani’’              ( e shtata ).

196    ALI HADRI : Rruga që fillon në rrugën ,,Gursel e Bajram Sylejmani’’ dhe përfundon te varrezat e qytetit në rrugën ,,Vezir Jashari‘’.

197    ENVER MALOKU : Degëzimi i parë në të majtë të rrugës ,,Ali Hadri’’.

198    RAMIZ CËRNICA : Degëzimi i dytë në rrugën ,,Ali Hadri’’ majtas rrugë pa kokë .

199    FAN NOLI : Rruga që fillon në rrugën ,,Fehmi Agani’’ dhe përfundon
në rrugën ,,Ali Hadri’’ .

200    SHEFQET MUSARAJ : Degëzimi i parë në rrugën ,,Fan Noli’’ .

201    PETAR KOČIČ : Degëzimi i parë djathtas në rrugën ,,Fan Noli’’ .

202    DHORA LEKA :Degëzimi i dytë djathtas ne rrugën ,,Fan Noli’’ .

203    ALEKSANDËR XHUVANI : Rruga që e lidhë rrugën ,,Fan Noli’’ me
rrugën ,,Haki Stërmilli’’.

204    HAKI STËRMILLI : Rruga pa kokë e para majtas rrugës ,,Fehmi
Agani ‘’( afër Kolegjit Aga Xhite ) .


205    HALIT IBISHI : Fillon në rrugën ,,Haki Stërmilli’’ , ka formë kryqëzimi .

206    ZETA : Rruga pa kokë e majtas rrugës,, Fan Noli’’ .

207    VASA PELLAGIČ Rruga pa kokë në rrugën ,,Ali Hadri ‘’.

208    MUJO ULQINAKU : Rruga pa kokë në rrugën ,,Ali Hadri’’ .

209    BEQË  HETA : Degëzimi i dytë djathtas në rrugën ,,Ali Hadri’’ .

210    FAIK REXHA : Degëzimi i tretë djathtas në rrugën ,,Ali Hadri’’ .

211    REXHË BERISHA : Rruga pa kokë që fillon në anën e majtë të
rrugës ,,Gursel e Bajram Sylejmani ‘’( pas rrugës ,,Ali Hadri’’ ) .

212    VOSKOPOJA : Rruga pa kokë që fillon në anën e majtë të rrugës
,,Gursel e Bajram Sylejmani’’ ( pas rrugës ,,Rexh Berisha’’ ) .

213    GJYLI SEMAJA : Rruga që fillon në rrugën,, Gursel e Bajram
Sylejmani’’ e përfundon në rrugën ,,Luigj Gurakuqi’’ .

214    LUIGJ GURAKUQI : Rruga që fillon në rrugën ,,Gursel e Bajram
Sylejmani ‘’ e përfundon në rrugën magjistrale .

215    SYLEJMAN PITARKA : Rruga që e lidhë rrugën ,,Ali Hadri’’ me
rrugën ,,Luigj Gurakuqi’’.

216    RREZAK SHALA : Degëzimi i katërt djathtas në rrugës ,,Ali Hadri’’ .

217    VEZIR JASHARI : Rruga që fillon nga rruga ,,Rexhep Bislimi’’ e
takon rrugën,, Ali Hadri’’ dhe përfundon rrugën ,,Luiq Gurakuqi’’ .

218    ISTREF BEGOLLI : Rruga e parë majtas rrugës ,,Vezir Jashari ‘’.

219    OSO KUKA : Degëzimi i dytë i rrugës ,,Vezir Jashari’’ majtas që
përfundon rrugës ,,Istref Begolli’’ .

220    DERVISH SHAQA : Rruga që fillon në rrugën,, Oso Kuka’’ dhe
përfundon me dy degëzime.

221    KUKËSI : Rruga e parafundit në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’ djathtas .

222    ZEJNULLAH ZEJNA : Rruga që fillon në rrugën ,,Rexhep Bislimi’’
djathtas .

223    MUSLIM  MULLIQI :  Rruga e parë majtas duke filluar nga
magjistralja në rrugën ,,Luigj Gurakuqi’’ .

224    MELIHATE AJETI : Rruga e dytë majtas duke filluar nga magjistralja
në rrugën ,,Luigj Gurakuqi’’ .

225    TETOVA : Rruga e tretë majtas duke filluar nga magjistralja në
rrugën ,,Luigj Gurakuqi’’ .

226    KALABRIA : Rruga e katërt majtas  në rrugën ,,Luigj Gurakuqi’’ .

227    MIGJENI : Rruga e parë djathtas duke filluar nga magjistralja në
rrugën ,,Luigj Gurakuqi’’ .

228    ILAZ KODRA : Rruga e dytë djathtas në rrugën ,,Luigj Gurakuqi’’ .

229    ADRIAN KRASNIQI : Rruga e tretë djathtas në rrugën,, Luigj
Gurakuqi’’ .

230    MUJDIN ALIU :Rruga e katërt djathtas në rrugën ,,Luigj Gurakuqi’’ .

231    BARDHYL ÇAUSHI : Rruga e pestë djathtas në rrugën ,,Luigj
Gurakuqi’’ .

232    ELHAMI HASANI : Rruga e pestë djathtas në rrugën ,,Gursel e
Bajram Sylejmani’’.

233    RIZAH MATOSHI : Rruga nga rrugëkryqi te autoremonti i vjetër
drejt fshatit Nikadin .

234    LIMAN REKA : Rruga nga rrugëkryqi te fabrika e ujtive deri te
rruga,, Imri Halili’’.

235    HAJDIN MATOSHI : Rruga e parë djathtas në rrugën ,,Riza Matoshi’’.

236    DEDË GJO LULI : Rruga që fillon në rrugën ,,Hajdin Matoshi’’ ,
kyqet në rrugën ,,Agim Matoshi ‘’, shkon drejt perëndimit dhe e ka
formën e shkronjës “T” .

237    AGIM PRODANI : Rruga e dytë me radhë djathtas në rrugën ,,Riza
Matoshi ‘’.

238    PETRO MARKO : Rruga e dytë me radhë djathtas në rrugën,, Riza
Matoshi’’ .

239    DERVISH ROZHAJA : Rruga që fillon në rrugën ,,Riza Matoshi ‘’dhe
një degë e tij lidhet në rrugën ,,Petro Marko’’ .

240    AGIM MATOSHI : Rruga që fillon në fillim të rrugës ,,Rexhep
Bislimi’’ deri te tregu i gjelbër . 

241    YMER ELSHANI : Rruga e parë në të majtë të rrugës ,,Agim
Matoshi’’ .

242    IMRI HALILI : Rruga e parë në të majtë të rrugës ,,Enver Topalli’’ .

243    GJON BUZUKU : Degëzimi në përfundim të rrugës ,,Imri Halili’’ .

244    WOLFGANG AMADEUS MOZART : (Mocarti) Degëzimi i parë djathtas
në rrugën ,,Imri Halili’’ .

245    TISH DAIA : Rruga e dytë majtas në rrugën ,,Enver Topalli’’ .

246    SEVASTI QIRIAZI : Rruga përballë rrugës ,,Tish Daia ‘’në rrugën
,,Enver Topalli’’ .

247    MBRETI BARDHYL : Rruga e tretë djathtas në rrugën ,,Enver Topalli
‘’.

248    EJUP STATOVCI: Degëzimi te kovaçi në rrugën ,,Enver Topalli’’ .

249    FRANG BARDHI : Rruga që e lidhë rrugën ,,Enver Topalli’’ me
rrugën ,,Ejup Statovci’’ .

250    HALIT GECI : Rrugë në të majtë të rrugës ,,Ejup Statovci’’ .

251    LATIF BERISHA : Rruga që fillon në të djathtë të rrugës ,,Enver
Topalli’’ .

252    William Shakespeare: Rruga pa kokë fillon në rrugën ,,12 Qershori
‘’dhe del në rrugën,, Riza Goga’’ .

253    SADIK TAFARSHIKU : Rruga harkore që fillon në rrugën
,,Skënderbeu’’ ( ish ,,Zenel Hajdini’’ ) dhe kyçet në rrugën ,,12 Qershori’’
.

254    RIZA GOGA : Rruga e parë që e lidh rrugën Skënderbeu ( ish
,,Zenel Hajdini’’ )  me rrugën ,,Enver Topalli’ .

255    ABDYL FRASHËRI : Rruga e parë në të majtë të rrugës
,,Skënderbeu’’ deri te rruga

,, Riza Goga ‘’.

256    ADRIATIKU : Rruga e dytë pa kokë në të majtë të rrugës
,,Skënderbeu’’

257    AHMET HOXHA : Rruga që fillon në rrugën ,,Skënderbeu’’ dhe lidhet
me rrugën ,,Enver Topall’’i te Dinografi .

258    RIFAT BERISHA : Rruga që fillon në rrugën ,,Skënderbeu’’ dhe del
në rrugën

,,Enver Topalli’’ pas rrugës ,,Ahmet Hoxha’’   .

259    LEPENCI : Rruga pa kokë e cila fillon në rrugën ,,Skënderbeu’’
djathtas pran shkollës fillore ,,Ahmet Hoxha’’ .

260    SHARRI :Rrugë rreth stadionit ,,Ismet Shabani’’ në anën ballore të
Stadionit .

261    INDRIT CARA : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Enver Topalli’’
dhe në përfundim i afrohet Stadionit .

262    SALIH SH. BERISHA :Rrugë që fillon në rrugën ,,Enver Topalli’’
përballë ndërmarrjes Pastërtia .

263    ISMET ALIU : Rruga në vazhim e cila fillon në rrugën ,,Enver
Topalli’’ është rrugë pa kokë.

264    ABDYL DURA : Rruga e cila fillon në pikëtakim të rrugës ,,Ejup
Statovci’’ me rrugën ,,Enver Topalli’’ djathtas .

265    15 Shkurti

266    BOŠKO BUHA : Rruga që është degëzim i parë djathtas në rrugën
,,Ejup Statovci’’ .

267    GAVRILL DARA :Rruga pa kokë e cila del nga rruga ,,Ejup Statovci‘’.

268     8  Prilli

269    BOŠKO ČAKIČ : Rrugica e katërt në të djathtë të rrugës ,,Ejup
Statovci’’ .

270    RAMIZ SADIKU : Rrugica e pestë në të djathtë të rrugës ,,Ejup Statovci’’ .

271    BORO VUKMIROVIČ : Rrugica që fillon në rrugën ,,Garibaldi’’ .

272    GARIBALDI : Degëzimi i gjashtë në rrugës ,,Ejup Statovci’’ .

273    ASIM VOKSHI : Rrugica e shtatë në rrugën ,,Ejup Statovci’’ .

274    NEXHAT HASANI : Rrugica e tetë në rrugën ,,Ejup Statovci’’ .

275    EKREM REXHA : Degëzimi i nëntë në rrugën ,,Ejup Statovci’’ .

276    XHEMAJL KADA : Rrugica e dhjetë në rrugën ,,Ejup Statovci’’ .

277    BETEJA E KOSHARES : Rruga e tretë me radhë nga rrugëkryqi te
Shtëpia e Bardhë që fillon në rrugën ,,12 Qershori’’ .

278    SADIK BEGA : Rrugë pa kokë që fillon në rrugën ,,12 Qershori’’ .

279    HOXHË KADRI PRISHTINA : Rruga që fillon në rrugën ,,Ismet
Ramadani ‘‘, i ndërpret rrugët : ,,Ali Kelmendi’’ ,, Sejdi Sejdiu’’ dhe
rrugën ,,Beteja e Koshares’’ .

280    ALI KELMENDI : Rruga që fillon në pikënisje të rrugës ,,Ismet
Ramadani’’ është rrugë pa kokë dhe shkon rreth objektit Shtëpia e
Bardhë .

281    JEREMIJE ŽERAJIČ: Rruga e parë në rrugën ,,12 Qershori’’ .

282    MBRETËRESHA TEUTË : Rruga që fillon në rrugën ,,Ali Kelmendi’’ e
ndërpret rrugën ,,Sejdi Sejdiu’’ dhe përfundon si rrugë pa kokë .

283    XHEMË  GOSTIVARI : Rruga e parë majtas në rrugën ,,Naim Beka’’.

284    DRENICA : Rruga që fillon në rrugën ,,Skenderbeu’’ shkon në
drejtim të rrugës ,,Sejdi Sejdiu’’ dhe i ka tri degëzime .  

285    MUSINE KOKALARI : Rruga që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’ dhe
fillon në rrugën ,,Njazi Bajraktari’’ .

286    NJAZI BAJRAKTARI : Rruga që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’ e përfundon në rrugën ,,Skenderbeu’’ afër shkollës fillore ,,Ahmet Hoxha’’ .

287    FAIK BIBA : Rruga pa kokë në rrugën ,,Naim Beka’’ djathtas .

288    GUCIA : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’ pas
rrugës ,,Faik Biba’’ .

289    BEKIM OSMANI : Rruga që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’ dhe
përfundon në rrugë ,,Skënderbeu’’ pran shkollës fillore ,,Ahmet Hoxha’’ .

290    SALIH BALIU : Rruga që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’ ( rruga e
shtruar me pllaka guri ) e cila kthehet për të dalur karshi stadionit të
futbollit ,,Ismet Shabani’’ .

291    DIBRA : Rruga pa kokë që është degëzim i rrugës ,,Lulzim Guta’’ .

292    LULZIM GUTA : Rruga pa kokë e cila fillon në rrugën ,,Sali Baliu’’ e
shkon drejt veriut rrugës ,,Naim Beka’’ .

293    ZENEL HAJDINI : Rruga që fillon në rrugën,, Naim Beka’’ pas
rrugës ,,Sali Baliu’’ .

294    BETEJA E KAÇANIKUT : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Naim
Beka’’ .

295    TEFTA TASHKO : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’.

296    ALI (AZEM ) ALIU : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’
(Lagjja Kashtanjeva).

297    HASAN ÇERKINI : Rruga pa kokë majtas në rrugën ,,Naim Beka’’ .

298    KATARINA JOSIPI : Rruga pa kokë në vazhdim majtas që fillon në
rrugën ,,Naim Beka’’.

299    DUKAGJINI : Rruga tjetër pa kokë në rrugën ,,Naim Beka’’ .

300    LYPETENI : Rruga që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’ majtas kthen te
ura e dudit pastaj hynë përsëri majtas .

301    IDRIZ SEFERI : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Lypeteni’’ e
shkon rreth lumit .

302    MULLA IDRIZ GJILANI : Rruga që fillon në rrugën ,,Idriz Seferi’’
është rrugë pa kokë dhe i ka dy degëzime .

303    GJERGJ FISHTA : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’ .

304    HIVZI SYLEJMANI : Rruga e parë në të djathtë të rrugës ,,Ismet
Ramadani’’ , është rrugë pa kokë .

305    YMER PRIZRENI : Rruga në fillim të rrugës,,Epopeja e Jezercit’’ e
cila përfundon në rrugën ,,Nermin Vlora’’ .

306    NERMIN VLORA : Rruga që fillon në rrugën ,,Epopeja e Jezercit’’
shkon deri te lumi .

307    SANIJE REXHEPI : Rruga që fillon në rrugën ,,Nermin Vlora’’ e del
në rrugën ,,Uran Tinova’’.

308    DOKTOR MOMČILA : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Uran
Tinova’’ .

309    YMER ZASKOKU : RRuga e parë në rrugën ,,Uran Tinova’’ .

310    DËSHMORËT E PASHTRIKUT : Rruga që fillon në rrugën ,,Epopeja e
Jezercit ’’dhe i ka dy degëzime .

311    LUTFI HAXHIDEMA : Rruga që i lidh rrugën ,,Nermin Vlora’’ në
rrugën ,,Dëshmorët e Pashtrikut’’ e cila i ka edhe dy degëzime .

312    SHKODRA : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Epopeja e Jezercit’’
djathtas .

313    JOSEPH DIOGUARDI : Rruga që e lidhë rrugën ,,Shkodra’’ me
rrugën ,,Idriz Ajeti’’ .

314    IDRIZ AJETI : Rruga pa kokë që fillon në të djathtë të rrugës
,,Epopeja e Jezercit’’ para se të shkohet te pishina ( Palestra sportive
private ) .

315    SHESHI HYRË EMINI : Sheshi te Biblioteka pranë postës nr. 1 .

316    ISAK SADIKU : Degëzimi i gjashtë djathtas në rrugën ,,Epopeja e
Jezercit’’ .

317    AFRIM KALANICA : Degëzimi i parafundit në rrugën ,,Epopeja e
Jezercit’’ djathtas .

318    BESIM NDRECAJ : Degëzimi i fundit në rrugën ,,Epopeja e
Jezercit’’.

319    AGIM I RAMADANI : Rruga që fillon në rrugën ,,Brahim Ademi’’ ,
kalon rreth shkollës normale ,,Zenel Hajdini ’’dhe lidhet me rrugën ,,Afrim
Kalanica’’ .

320    SAZANI :  Rruga që fillon në rrugën e TMK-së e cila shkon në
drejtim të selisë – objekti të Shoqatës së gjuetarëve (afër frigoriferit ) .

321    UÇK-ja - Rruga që fillon në rrugën ,,Brahim Ademi’’ dhe shkon në
drejtim të kazermës të TMK-së .

322    DRITA AGOLLI : Rruga e  parë majtas në fillim të rrugës ,,Epopeja
e Jezercit’’ .

323    EQREM QABEJ : Rruga e  dytë në të majtë të rrugës ,,Epopeja e
Jezercit’’ .

324    VICTOR HUGO : Rrugica e tretë në të majtë të rrugës ,,Epopeja e
Jezercit’’ .

325    QAMËRIA : Rruga e  parë djathtas që fillon në rrugën ,,Naim Beka‘’.

326    AFRIM ABAZI : Rruga e  dytë djathtas që fillon në rrugën ,,Naim
Beka’’ .

327    RAMADAN SALIHU : Rruga që e lidhë rrugën ,,Epopeja e Jezercit’’ me rrugën ,,Naim Beka’’ .

328    JAKUP FERRI : Rruga në formë “T”je që fillon në  rrugën ,,Ramadan
Salihu’’ .

329    RAMUSH SHATROLLI : Rruga që fillon në rrugën ’’Naim Beka ’’dhe
lidhet me rrugën ’’Ramadan Salihu’’ ( Lagjja e Hashanve ) .

330    LEKË DUKAGJINI : Rrugica e  parë djathtas në rrugën ,,Ramush
Shatrolli’’ .

331    YMER DEVETAKU : Rrugica e  dytë djathtas në rrugën ,,Ramush
Shatrolli’’ .

332    MITRUSH KUTELI : Rrugica e  tretë në të djathtë në rrugën
,,Ramush Shatrolli’’ .

333    ABDYLGAFURR LUMA : Rrugica e  pa kokë djathtas në rrugën
,,Ramush Shatrolli’’ .

334    PJETËR BUDI : Rrugë që e lidhë rrugën ,,Ramadan Salihu’’ me
rrugën ,,Ramush Shatrolli’’ .

335    SHOTË GALICA : Rruga e dytë me radhë që e lidhë rrugën
,,Ramadan Salihu’’ me rrugën ,,Ramush Shatrolli’’ .

336    SHTJEFEN GJEGJOVI : Rruga e tretë në të majtë të rrugës
,,Ramush Shatrolli’’ e cila është rrugë pa kokë  .

337    NAZIM BAKIU : Rruga e katërt në të majtë të rrugës ,,Ramush Shatrolli’’ e cila është rrugë pa kokë  .

338    AJET GËRGURI : Rruga e pestë në të majtë të rrugës ,,Ramush
Shatrolli’’ .

339    RAMIZ UKSMAJLI : Rrugë pa kokë  e cila fillon nga rruga ,,Naim
Beka’’ dhe shkon rreth varrezave të qytetit ( të Sherret)  .

340    IBRAHIM LUTFIU : Rrugë pa kokë në vazhdim d.m.th. pas rrugës
,,Ramiz  Ukësmajli’’.  

341    PREKAZI : Rrugica e parë djathtas pas urës së dudit e cila fillon në rrugën ,,Naim Beka’’.

342    SHERRET : Rrugica djathtas në rrugën  ,,Prekazi’’ me dy degëzime
tjera .

343    XHEVAT SOJEVA : Rrugica që del nga rruga  ,,Prekazi’’ në kthesë
që ka edhe një degëzim .

344    RAMADAN ZASKOKU : Rruga që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’ dhe lidhet me rrugën e ,,Prekazit’’ .

345    RIDVAN QAZIMI : Rruga  pa kokë që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’
djathtas .

346    MURAT MURATI : Rruga  pa kokë që fillon në rrugën ,,Naim Beka’’ .

347    MUHARREM SHEMSEDINI :Rruga e parafundit djathtas në rrugën
,,Naim Beka’’ .

348    ELBASANI : Rruga e fundit djathtas në rrugën ,,Naim Beka’’ .

349    ARSIM BEGA : Rruga që fillon në rrugën ,,Epopeja e Jezercit’’ dhe
ndërpret rrugën e ,,Prekazit’’ dhe të ,,Elbasanit’’ .

350    SEFEDIN FIRZA : Rruga që fillon në rrugën ,,Elbasani’’ në të cilën
lidhen edhe dy degëzime të shkurtra dhe përfundon si rrugë pa kokë .

351    DESANKA MAKSIMOVIČ : Rruga që lidhet me rrugën ,,Sefedin
Firza’’ dhe rrugën ,,Fehmi Zherka’’ .

352    ZEF JUBANI : Rruga që lidhë  rrugën,, Sefedin Firza’’ me rrugën

,,Fehmi Zherka ‘’.

353    FEHMI ZHERKA : Rruga që fillon në rrugën e ,,Elbasanit’’ dhe i posedon dy degëzime .

354    LUMNI BALIU : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Epopeja e
Jezercit’’ majtas .

355    SYLEJMAN DELVINA : Rruga pa kokë që fillon në rrugën ,,Epopeja e
Jezercit’’ majtas .

356    NDREK LUCAJ : Rruga e parafundit majtas në rrugën ,,Epopeja e
Jezercit’’ .

357     MADELEINE ALBRIGHT: Rruga që fillon në pikëtakimin e rrugëve
,,Ramadan Rexhepi’’ , ,,12 Qershori’’ dhe ,,Ismet Ramadani’’ deri te rruga
,,Dëshmorët e Kombit’’ – rruga e parë .

358    ZAHIR PAJAZITI : Rruga e dytë që lidhë rrugën ,,Dëshmorët e
Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori’’ .

359    WILLIAM WALKER: (Uiliam Vallker) Rruga e tretë që lidhë rrugën
,,Dëshmorët e Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori’’ .

360    RICHARD POWELL : (Riqard Povell)Rruga që lidhë rrugën
,,Dëshmorët e Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori’’ –rrugica e katërt .

361    TONY BLAIR : (Toni Bler)Rruga që paraqet vazhdim te rrugës
,,Skënderbeu’’ dhe e lidhë rrugën ,,Dëshmorët e Kombit’’ me rrugën ,,12 
Qershori ‘’– rruga e pestë .

362    JAMIE SHEA : (Xhejmi Shea)Rrugica e gjashtë që lidhë rrugën
,,Dëshmorët e Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori’’ ( te Banka e re e
Kosovës ).

363    WESLEY CLARK: (Vesli Klark) Rrugica e shtat që lidhë rrugën
,,Dëshmorët e Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori ‘’( te Barnatorja
shoqërore ).

364    SHKELZEN HARADINAJ : Rrugica e tetë që lidhë rrugën
,,Dëshmorët e Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori’’ ( Përball ndërtesës së
KK-së – anash ).

365    ISMAIL QEMALI : Rrugica e nëntë që lidhë rrugën ,,Dëshmorët e
Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori’’ ( përballë Gjykatës komunale –
kafeneja syri  ).

366    ROBERT DOLE : (Bob Doll)Rrugica e dhjetë që lidhë rrugën
,,Dëshmorët e Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori’’.

367     WASHINGTON : Rrugica e cila  e lidhë rrugën ,,Dëshmorët e
Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori’’ ( te  kafiteria Kazabllanka ) .

368    ELTON ZHERKA : Rrugica e cila  e lidhë rrugën ,,Dëshmorët e
Kombit’’ me rrugën ,,12  Qershori’’ (Përball objektit të KEK-ut – pranë
Arta Comerc ) .

369    TAHIR SINANI : Rruga paralel me hekurudhën duke filluar nga
,,Dëshmorët e Kombit’’             ( te kisha ortodokse ) deri te rruga e
,,Reçakut’’ – kryqëzimi i hekurudhës me këtë .

370    LATIF HASANI : Rruga që fillon në rrugën ,,Dëshmorët e Kombit’’ (
te Hoteli Lypeten ) dhe vazhdon prapa postës e bibliotekës prapë deri te
kyqja në rrugën ,,Dëshmorët e Kombit’’ – te xhamia.

371    HAMZË JASHARI : Rruga paralel me hekurudhë që fillon në rrugën
,,Agim Matoshi’’ prapa ndërtesës së KEK-ut dhe lidhet me rrugën
,,Dëshmorët e Kombit’’ .

372    ADEM JASHARI : Sheshi para Kuvendit komunal .

373    BESNIK OSMANI : Rruga që fillon në rrugën ,,Remzi Hoxha’’ dhe
përfundon në pikëtakim të rrugëve ,,Hysen Tërpeza’’ dhe ,,Enver Hadri’’ .

374    MUSTAFË GOGA : Rruga që e  lidhë rrugën ,,Dëshmorët e Kombit’’
me rrugën ,,Tahir Sinani’’ – te ndërmarja Mustafë Goga .( Raiffeisen
Banka ).