Drejtor i Drejtorisë së Arsimit

Emri dhe mbiemri: Muhamet Halili


Data e lindjes:
20.12.1980
 

Edukimi:  Fakulteti i Edukimit-  drejtimi: Edukatë Pune me Informatikë në Prishtinë.
 

Karriera politike: Nënkryetar i degës së Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës në Ferizaj.

Karriera e punës: Ka qenë anëtarë i Komitetit për Arsim, Kulturë,  Rini dhe Sport në periudhën 2009-2013 pranë Kuvendit Komunal të Ferizajt. Mësimdhënës në shkollën e mesme të ulët “Tefik Çanga” në Ferizaj, “Vezir Jashari” në Ferizaj, “Imri Halili” Gaçkë, “Rizah Matoshi” Nikadin prej  01.09.2004 e deri më 22.12.2013.
Po ashtu ka punuar në ndërmarrjen e shërbimeve të kontabilitetit në Ferizaj prej 01.01.2007-30.07.2008.  Ligjerues i informatikës në Qendrën Rinore në Ferizaj prej 01.03.2010 e  deri më 2011.  
 
E-maili: muhamethalili1@hotmail.com


Tel:
049-491-700