Mbahet akademia biznesore | 2015-03-26

Organizuar nga Teb Banka në Kosovë, këtë të enjte në Ferizaj, është mbajtur akademi biznesore në të cilën merrnin pjesë drejtues të qeverisë lokale të Ferizajt, drejtues të TEB Bankës nga Turqia,  si dhe afarsitë dhe biznesmen nga Ferizaj dhe Kosova.
 

Dakordohen për bashkëpunim të qëndrueshëm Ferizaj | 2015-03-25

Komuna e Ferizajt dhe Qendra për Kujdesin Ditor "Pema" janë dakorduar të mërkurën që të punojnë ngushtë në avansimin e shërbimeve për fëmijët me nevoja të veçanta.