Konkurset

Konkurs i QKMF-së në Ferizaj
publikuar: 14-11-2016
Konkurs-zyrtar i prokurimit
publikuar: 17-10-2016
Anulim i konkursit
publikuar: 14-09-2016
“Anulim i vendit të punës”
publikuar: 08-06-2016
Konkurs i Drejtorisë së Pronës
publikuar: 01-06-2016
Konkurs për roje pylli
publikuar: 28-04-2016
Njoftim i Drejtorisë së Arsimit
publikuar: 16-10-2015
Konkurs i Kabinetit të Kryetarit
publikuar: 12-08-2015
Konkurs për drejtorë të shkollave
publikuar: 15-07-2015
Konkurs i QKMF-së
publikuar: 29-05-2015
Konkurs për mësimdhënës
publikuar: 20-04-2015
Konkurs: për mësimdhënës
publikuar: 20-02-2015
Konkurs për mësimdhënës
publikuar: 14-01-2015
Konkurs për mësimdhënës
publikuar: 29-10-2014
Rishpallet konkursi për zjarrfikës
publikuar: 13-10-2014
Konkurs për mësimdhënës
publikuar: 14-10-2014
Konkurs i Drejtorisë së Arsimit
publikuar: 26-08-2014
Konkurs per drejtor te SHFMU
publikuar: 22-08-2014
Konkurs për pesë zjarrfikës
publikuar: 01-08-2014
Njoftim per anulim te konkursit
publikuar: 08-05-2014
Konkurs per tre inspektore sanitar
publikuar: 15-04-2014
Konkurs
publikuar: 07-04-2014
Konkurs
publikuar: 07-04-2014
Konkurs
publikuar: 21-03-2014
Konkurs i i QKMF-se
publikuar: 30-01-2014
Njoftim per anulim te konkursit
publikuar: 22-01-2014
Konkurs për Zyrtar të Arkivit
publikuar: 29-08-2013
Konkurs - festivali i recitatoreve
publikuar: 14-05-2013
Konkurs: Për Drejtor në SHFMU
publikuar: 16-04-2013
Konkurs per roje pylli
publikuar: 03-04-2013
Konkurs për mësimdhënës
publikuar: 13-03-2013
Konkurs
publikuar: 05-03-2013
Konkurs për mësimdhënës
publikuar: 27-02-2013
Konkurs për mësues klase
publikuar: 20-02-2013
Konkurs për mësimdhënës
publikuar: 19-02-2013
Konkurs për mësimdhënës
publikuar: 04-02-2013
Konkurs për mësimdhënës
publikuar: 23-01-2013
Konkurs
publikuar: 24-12-2012
Konkurs per ndarjen e bursave
publikuar: 20-11-2012
Konkurs per puntore ndihmes
publikuar: 14-11-2012
Konkurs per mesimdhenes
publikuar: 14-11-2012
Konkurs per Zyrtar Administrativ
publikuar: 18-10-2012
Konkurs per zv.drejtor
publikuar: 17-09-2012
Konkurs per mesimdhenes
publikuar: 17-09-2012
Konkurs nga Drejtoria e Arsimit
publikuar: 08-08-2012
Konkurs per vende te lira te punes
publikuar: 20-07-2012
Konkurs
publikuar: 19-06-2012
Konkurs nga Drejtoria e Arsimit
publikuar: 16-05-2012
Konkurs nga Drejtoria e Arsimit
publikuar: 05-04-2012
Drejtoria e Arsimit- Konkurs
publikuar: 04-04-2012
Konkurs per mesimdhenes
publikuar: 27-03-2012
Anulim i konkusit
publikuar: 23-03-2012
Konkurs i dt. 05.03.2012
publikuar: 05-03-2012
RISHPALLJE E KONKURSIT
publikuar: 08-11-2011
Konkurs për ndarjën e bursave
publikuar: 04-11-2011
Audicion-Kosovarja Kendon
publikuar: 31-10-2011
Konkurs
publikuar: 07-10-2011
Konkurs i Drejtorisë së Arsimit
publikuar: 20-09-2011
Konkurs i Drejtorisë së Arsimit
publikuar: 04-08-2011
Konkursi i drejtorise se Arsimit
publikuar: 05-07-2011
Konkursi për Drejtor të QPS dhe Zyrtarë të Informimit.   KONKURSI


Konkurs për vende të lira pune i dt. 17.06.2011     KONKURSI Shkarko

Konkurs për Drejtor në SHFMU “Pesë Dëshmorët e UÇK,së” në Pleshinë.                                                        Konkursi Shkarko


 Konkurs_plotesues_per_vitin_shk_2013_14_per_SHFMU_dhe_ML_22_korrik_2013