Mirësevini 
në 

Fushë Kosovë

Faqja e Fushë Kosovës do të jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjerë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë!

 

Adresa elektronike zyrtare

Kryetari i komunës së Fushë Kosovës, z. Burim Berisha uron të gjithë qytetarët e komunës së Fushë-Kosovës me rastin e festës së Fitër Bajramit
24 qershor 2017

Festa e Bajramit, vjen pas muajit të shenjtë të Ramazanit dhe uroj që  të na shërbejë në thellimin e respektit, tolerancës, miqësisë dhe dashurisë për familjen, fëmijët dhe të gjithë qytetarët.
Agjërimi i Ramazanit lartëson shpirtin e besimtarëve, forcon besimin në Zot,  ngrit ndjenjat e solidaritetit,  zgjon idenë e sakrificës për të mirën e përgjithshme njerëzore.
Komuna e Fushë-Kosovës  do të vazhdojë të jetë e angazhuar në ngritjen e mirëqenies dhe të ardhmen e ndritur për të gjithë qytetarët e komunës sonë.
Urime dhe gëzuar Festa e Bajramit !
  
Me respekt: Kryetari i komunës:

                  z. Burim Berisha 

më shumë...

Diskutim publik me komunitetin egjiptian
23 qershor 2017

Me një pjësëmarrje tejet të kënaqshme është mbajtur diskutimi publik me pjesëtarët e komunitetit egjipitian të Fushë-Kosovës. Të pranishëm ishin Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës z. Burim Berisha, Deputeti i Kuvendit të Kosovës z. Veton Berisha, zëvendësministri i MAP z. Mustaf Myrtaj, drejtorë të drejtorive komunale dhe përfaqësuesë të tjerë.

Me këtë rast, Kryetari i Komunës dhe të pranishmit tjerë shfrytëzuan rastin që t’i urojnë komunitetit egjiptian 24 Qershorin, ditën e tyre nacionale.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

Fillon projekti i ndriçimit publik në rrugët e qytetit të Fushë-Kosovës dhe fshatrave përreth
22 qershor 2017

Komuna e Fushë-Kosovës ka filluar punimet rreth ndriçimit publik në qytet dhe fshatra përreth. 

Punimet janë duke u bërë në Rr. “Mirenët” dhe në Rr. “Mic Sokoli”. Në këto rrugë janë vendosur 21 shtylla të betonit për ndriçim të rrugës.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

Ftesë
22 qershor 2017
Për: Anëtarët e Kuvendit të Komunës
Ftoheni që të merrni pjesë në mbledhjen e gjashtë VI-të, të Kuvendit të Komunës, e cila do të mbahet me datë: 29.06.2017, filluar në orën 10:00h. Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës së Fushë-Kosovës.
Për më shumë, dokumentin mund ta shkarkoni këtu
më shumë...

Performancë e mirë e Komunës së Fushë-Kosovës në mesin e 8 Komunave më të mira në Kosovë
21 qershor 2017

Sot, Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, z.Burim Berisha, priti në takim përfaqësues nga GIZ dhe GAC (Green Art Center). Në takim u bisedua për projektin e grumbullimit të mbeturinave, klasifikimit dhe përpunimit të tyre.

Ky projekt vjen si rezultat i performancës së mirë nga Komuna e Fushë-Kosovës e cila është përzgjedhur në mesin e 8 Komunave më të mira në Kosovë.

Projekti do të ofroj zgjidhje më efektive, më të qëndrueshme dhe me kosto më të ulët për menaxhim të mbeturinave.

Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

Takim në zyrën e Kryetarit të Komunës, z. Burim Berisha
20 qershor 2017

Sot, Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, z. Burim Berisha, priti në takim Drejtorin e KEK-ut z. Arben Xhuka dhe Kryeshefin e Kompanisë Rajonale të Ujësjellësit Prishtina z. Ilir Abdullahu. Në këtë takim u diskutua për mundësinë e krijimit të një rrjeti të ujësjellësit për furnizim me ujë të fshatrave Bardh i Madh dhe Graboc. Pjesëmarrësit e këtij takimi theksuan se është nevojë e ngutshme për zgjidhjen e këtij problemi. Prandaj, ata u pajtuan që sa më shpejtë të zgjidhin problemin e furnizimit me ujë të qytetarëve të këtyre dy fshatrave.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

Komuna e Fushë-Kosovës i ka ndarë titullin post-mortem “Qytetare Nderi”, mësueses shqiptare, Vezire Gjiraku, e cila ka qenë ndër mësueset e para në Kosovë e që shpërndau dituri për nxënësit kosovarë
16 qershor 2017

Në një akademi solemne, mbajtur në sallën e asamblesë komunale u nda mirënjohja më e lartë që ndan Komuna e Fushë-Kosovës: “Qytetare Nderi  për vitin 2017”.  Përveç udhëheqjes komunale prezentë në këtë akademi solemne ishin edhe djemtë e mësueses Vezire, Bardhyli dhe Arbeni si dhe simboli i rezistencës baca Adem Demaçi. Çmimi ishte planifikuar t’i ndahej mësueses Gjiraku sa ishte gjallë, mirëpo, ajo para pak kohësh, befasisht, ndërroi jetë, ende pa i mbushur 95 vjet.

Kryetari  i Komunës së Fushë-Kosovës, z. Burim Berisha, në fjalën e tij tha se ka nderin që një çmim të këtillë t’ia ndaj një mësueseje, një nëne, një motre kosovare që dha shumë në Kosovë dhe në Shqipëri.

Inspektim  Inspektim  Inspektim
Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

Futbolli, sport i dashur i të rinjve
15 qershor 2017

Shkolla Fillore “Mihal Grameno”, e komunës së Fushë-Kosovës, organizoi dhe mbajti ‘Turne në Futboll të Vogël’. Në këtë turne futbolli pjesëmarrës ishin edhe shkollat nga Vushtrria dhe Prishtina.

Me këtë rast, vendi i parë i këtij turneu i takoi Shkollës Fillore“Mihal Grameno” nga Fushë-Kosova, vendi i dytë Shkollës Fillore nga Vushtrria dhe vendi i tretë Shkollës Fillore nga Prishtina.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

 

Hyrja


riatdhesimi.jpg

Telefona me rëndësi

Ndarjet e shpenzimeve

Inspektim

 

Faqja zyrtare në