Lajmet   Aksion për pastrimin e mbeturinave në lagjen Bresje

Aksion për pastrimin e mbeturinave në lagjen Bresje - 03 tetor 2017

Në vazhdën e përpjekjeve për të krijuar një ambient të pastër për qytetarët, Komuna e Fushë-Kosovës ka nisur aksionin e pastrimit të mbeturinave në lagjen Bresje, afër Qendrës së Mjekësisë Familjare dhe Qendrës Rehabilituese.

Komuna e Fushë-Kosovës do të vazhdojë me përkushtim angazhimin e saj për pastrimin e të gjitha hapësirave publike në funksion të ruajtjes së mjedisit dhe përmirësimit të jetës së qytetarëve.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

 

RSS

Sign in