Lajmet   Futbolli, sport i dashur i të rinjve

Futbolli, sport i dashur i të rinjve - 15 qershor 2017

Shkolla Fillore “Mihal Grameno”, e komunës së Fushë-Kosovës, organizoi dhe mbajti ‘Turne në Futboll të Vogël’. Në këtë turne futbolli pjesëmarrës ishin edhe shkollat nga Vushtrria dhe Prishtina.

Me këtë rast, vendi i parë i këtij turneu i takoi Shkollës Fillore“Mihal Grameno” nga Fushë-Kosova, vendi i dytë Shkollës Fillore nga Vushtrria dhe vendi i tretë Shkollës Fillore nga Prishtina.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

 

RSS

Sign in