Lajmet   Kryetari i Komunës pret në takim Kryetaren e Luginës së Preshevës

Kryetari i Komunës pret në takim Kryetaren e Luginës së Preshevës - 03 gusht 2017

Sot, Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, z. Burim Berisha, priti në takim Kryetaren e Komunës së Preshevës, Ardita Sinani. Në takim u diskutua për mënyrat e bashkëpunimit të të dyja komunave në aspektin socioekonomik, atë të arsimit, kuluturës, e të ngjashme. Po ashtu, u diskutua edhe për mënyrën e rregullimit dhe lehtësimit të pajisjes me dokumente për qytetarët e Luginës së Preshevës të cilët jetojnë në Fushë-Kosovë.

Inspektim  Inspektim  Inspektim
 

RSS

Sign in