Lajmet   Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës priti në takim Ministren e Tregtisë dhe Industrisë znj.Hikmete B

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës priti në takim Ministren e Tregtisë dhe Industrisë znj.Hikmete Bajrami me bashkëpunëtorë - 17 mars 2017

Temë e bisedës ishte mundësia për krijimin e një zone ekonomike, pastaj temë ishte edhe realizimi i një takimi me bzineset e Komunës së Fushë-Kosovës, për mundësitë e reja në përkrahjen e Tregtisë dhe Industrisë e në veqanti në fushën e turizmit. Pikë diskutimi ishte edhe krijimi i mundësive për mbështetjen e grave në biznes dhe për fusha të tjera të ngjajshme me interes për të gjithë qytetarët.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

 

RSS

Sign in