Lajmet   Monitoruesit e BE-së qëndruan në Komunën e Fushë-Kosovës

Monitoruesit e BE-së qëndruan në Komunën e Fushë-Kosovës - 26 shtator 2017

Kryetari i Komunës z. Burim Berisha priti në takim monitoruesit e BE-së. Ata u njoftuan për rrjedhat e përgjithshme në Komunën e Fushë-Kosovës. Monitoruesit e BE-së shprehën  interesim për procesin zgjedhor, mbarëvajtjen, përfaqësimin e komuniteteve si dhe për zhvillimet tjera të rëndësishme që kanë të bëjnë kryesisht me zgjedhjet lokale.

 

RSS

Sign in