Lajmet   NJ O F T I M

NJ O F T I M - 05 qershor 2017

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit

Njoftohen qytetarët e Komunës së Fushë-Kosovës se programi festiv i cili do të duhej mbajtur më 6 Qershor, 2017, për nder të 12 Qershorit - Dita e Çlirimit të Komunës së Fushë-Kosovës është anuluar për një datë të pa caktuar për arsye se znj. Vezire Gjeraku, e shpallur "Qytetare nderi" e Komunës së Fushë-Kosovës, sot më 05.06.2017, ka ndërruar jetë.

Për shënimin e kësaj date do t'iu informojmë me kohë!

 

RSS

Sign in