Lajmet   Njoftim

Njoftim - 26 shtator 2017

Njoftojmë qytetarët e Fushë-Kosovës se Rruga ‘Dardania’ e cila ishte në shfrytëzim si shëtitore në mbrëmje prej orës 20:00 – 23:00, e që ishte mbyllur për lëvizjen e automjeteve, prej 01.10.2017 do të jetë e hapur për qytetarët për kalim me automjete. Rifunksionimi i kësaj shëtitoreje do të bëhet prapë në pranverë të vitit të ardhshëm, 2018.

Faleminderit të gjithëve për përkrahjen dhe bashkëpunimin tuaj! 

 

RSS

Sign in