Lajmet   Pastrimi i rrugëve të qytetit

Pastrimi i rrugëve të qytetit - 18 maj 2017

Komuna e Fushë-Kosovës është duke pastruar të gjitha rrugët nga rëra dhe mbeturinat tjera, puna do të vazhdojë deri në pastrimin e të gjitha rrugëve të qytetit tonë.
Inspektim  Inspektim  Inspektim
 

RSS

Sign in