Lajmet   Pastrohen mbeturinat në lagjen 28 dhe 29 në Fushë-Kosovë

Pastrohen mbeturinat në lagjen 28 dhe 29 në Fushë-Kosovë - 19 tetor 2017

Inspektim  Inspektim  Inspektim
 

RSS

Sign in