Lajmet   Projekti i makinave mjelëse

Projekti i makinave mjelëse - 19 maj 2017

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ka realizuar projektin e shpërndarjes së makinave mjelëse, ku kanë përfituar  26 fermer të komunës së Fushë-Kosovës.

 

RSS

Sign in