Lajmet   Projekti i pompave spërkatëse të krahut

Projekti i pompave spërkatëse të krahut - 19 maj 2017

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ka realizuar projektin e shpërndarjes së pompave spërkatëse të krahut, ku kanë përfituar  55 fermer të komunës së Fushë-Kosovës.

 

RSS

Sign in