Lajmet   Projekti i shpërndarësve të plehut - Ciklon

Projekti i shpërndarësve të plehut - Ciklon - 19 maj 2017

Drejtoria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ka realizuar projektin e Shpërndarësve të plehut – Ciklon, ku kanë përfituar  22 fermer të komunës së Fushë-Kosovës.

 

RSS

Sign in