Lajmet   Realizohet projekti për shpërndarjen e pulave vojse

Realizohet projekti për shpërndarjen e pulave vojse - 09 tetor 2017

Ka përfunduar shpërndarja e 2760 pulave vojse.
Ky projekt do të ndikoj në ngritjen e kapaciteteve të fermerëve, zbutjen e papunësisë si dhe në përmirësimin e shërbimeve në treg me vezë.

 

RSS

Sign in