Lajmet   Shkon në pension, punëtori i komunës

Shkon në pension, punëtori i komunës - 21 prill 2017

Me rastin e pensionimit të punëtorit Shukri Dervisholli, ‘Inxhinier i Makinerisë’, Kryetari i Komunës e priti sot në zyrën e tij, me bashkëpunëtorë të tjerë, për ta nderuar për punën që ka bërë në Komunën e Fushë-Kosovës, për 40 vite.

Në emër të të gjithë stafit të komunës dhe qytetarëve të Fushë-Kosovës, për punën e shkëlqyer, punëtorit në fjalë, iu dhanë urimet më të sinqerta për shëndet të mirë dhe vite të lumtura në pension.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

 

RSS

Sign in