Lajmet   Sot, Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, z. Burim Berisha priti në takim Arkeologin e njohur Shqipt

Sot, Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, z. Burim Berisha priti në takim Arkeologin e njohur Shqiptar z.Luan Perzhita - 17 mars 2017

Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës, z. Burim Berisha priti në takim Arkeologun e njohur shqiptar z. Luan Përzhita. Në takim u diskutua për bashkëpunimin e mëtutjeshëm të Institutit të Arkeologjisë me komunën e Fushë-Kosovës. Pikë diskutimi ishte harta arkeologjike e Komunës,  gjurmimet në fshatin Grabovc, Harilaq, Bardh i Madh, Bardh i Vogël etj.

Kryetari Berisha theksoi gatishmërinë e Komunës që të punohet bashkërisht si dhe ofroi përkrahje të vazhdueshme në realizimin e këtyre projekteve.
Inspektim  Inspektim  Inspektim
 

RSS

Sign in