Lajmet   Takim në zyrën e Kryetarit të Komunës z. Burim Berisha

Takim në zyrën e Kryetarit të Komunës z. Burim Berisha - 12 shtator 2017

Sot, Kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës z. Burim Berisha priti në takim përfaqësues nga kompania për trajtimin e ujërave të zeza “WAM-ADRIA”- Kroaci. Të pranishëm në këtë takim ishin Mr. Giorgio Dashqenzo, Mr. Marko Fister dhe z. Isak Latifi.

Takimi kishte për qëllim bisedimet për mundësinë e implementimit të një impianti për trajtimin e ujërave të zeza, projekt ky i cili ka synim largimin e materieve të ngurta qe vijnë me ujërat e zeza.

 

RSS

Sign in