Lajmet   Takim në zyrën e Kryetarit të Komunës z.Burim Berisha

Takim në zyrën e Kryetarit të Komunës z.Burim Berisha - 28 shtator 2017

Në vazhdën e takimeve, sot kryetari i Komunës së Fushë-Kosovës z.Burim Berisha priti në takim disa biznesmenë nga Komuna e Fushë-Kosovës.

Në takim u bisedua për zhvillimet e mëtutjeshme të bizneseve që operojnë në Komunën tonë. Gjithashtu kryetari Berisha premtoi se sikurse deri më tani, edhe në të ardhmen do të kenë përkrahje dhe lehtësira për zhvillimin e bizneseve për një të ardhme më të mirë për të gjithë qytetarët e Komunës së Fushë-Kosovës.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

 

RSS

Sign in