Lajmet   Zyrtari i Logjistikës, Rrustem Shala, i cili ka punuar një kohë të gjatë në Komunë, shkon në pension

Zyrtari i Logjistikës, Rrustem Shala, i cili ka punuar një kohë të gjatë në Komunë, shkon në pension të rregullt - 07 nëntor 2017

Me këtë rast Kryetari i Komunës, z. Burim Berisha, dhe stafi i tij organizuan një pritje lamtumirëse për zyrtarin Rrustem Shala, të cilin e falënderuan për punën e tij shumëvjeçare në Komunë, e në veçanti për kontributin e dhënë në Drejtorinë e Administratës. 

Kryetari dhe stafi komunal i uruan z. Rrustem Shala shëndet dhe ditë të mira në pension. 

 

RSS

Sign in