Mirësevini 
në 

Fushë Kosovë

Faqja e Fushë Kosovës do të jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjerë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë!

 

Adresa elektronike zyrtare

 

 

Kryetari i Komunës, z. Burim Berisha, priti në takim komandantin regjional të KFOR-it kolonel Daniele Bajata
09 janar 2018

Z. Bajata i shoqëruar nga ushtarak të lartë të KFOR-it, gjatë takimit, u informua nga Kryetari Berisha për rrjedhat e përgjithshme në komunën e Fushë Kosovës, për sigurinë e përgjithshme, lëvizjen e lirë të qytetarëve të komunës sonë si dhe për proceset e përgjithshme zhvillimore në komunë por edhe në nivel vendi. Z. Bajata shprehu interesim për t’u informuar edhe për përfundimin e zgjedhjeve, punën e asamblesë komunale, investimet komunale, të hyrat financiare, ambientin etj. 

më shumë...

Njoftim
05 janar 2018

Njoftojmë qytetarët e Komunës së Fushë-Kosovës se kemi filluar me zhvendosje të Drejtorive Komunale në objektin e ri të Komunës. Ne kemi planifikuar që kjo zhvendosje të përfundoj deri në fund të këtij muaji sepse ndërrimi i lokacionit, bartja e pajisjeve dhe dokumentacionit na marrin kohë, andaj kërkojmë mirëkuptimin tuaj nëse ndonjë shërbim komunal mund të ketë vonesa për arsyet e cekura më lartë. Gjithashtu kërkojmë nga qytetarët që vetëm për kërkesat urgjente t’i drejtohen komunës, përndryshe në objektin e ri do të fillojë puna në muajin shkurt 2018 ku padyshim se do të ketë shërbime komunale më efikase për të gjithë qytetarët e Komunës sonë.

më shumë...

Vjollca Konjusha zgjidhet kryesuese e kuvendit të komunës së Fushë-Kosovës
29 dhjetor 2017

Në seancën e cila u drejtua nga z. Qerim Gara, Lidhja Demokratike e Kosovës si parti shumicë në kuvend, propozoi kandidaten znj. Vjollca Konjusha për pozitën e kryesueses e cila nuk kishte kundër kandidat.

Pas procesit të votimit zonja Konjusha mori shumicën e votave të asambleistëve duke u zgjedhë kështu kryesuese e kuvendit në mandatin katër vjeçar.

Në fjalën e saj duke i falënderua të pranishmit tha se do ti kryej detyrat sipas ligjit me nderë,  besnikëri e ndërgjegje. Do të kem bashkëpunim me të gjitha subjektet politike pa anime gjatë katër viteve në vazhdim.

Shpresoj dhe besoj që puna dhe përkushtimi i të gjithë neve do të jetë në dobi të qytetarëve tanë të cilët na besuan me votën e tyre. Do të mundohemi të punojmë drejtë dhe të jemi sa më transparent në mënyrë që të sigurohen kushte për jetë të qetë dhe të  këndshme për të gjithë qytetarët e komunës së Fushë-Kosovës.
Inspektim  Inspektim  Inspektim
më shumë...

Shpallen më të mirët në art dhe sport
28 dhjetor 2017

Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, në një atmosferë festive, shpalli Sportistët dhe Krijuesin e Vitit 2017. Me këtë ceremoni festive, organizuar nga Komuna e Fushë-Kosovës, u përmbyll  programi i projekteve të Drejtorisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit për vitin 2017, për të vazhduar me suksese të reja në vitin 2018.

Tradita e shpalljes së më të mirëve në art, kulturë dhe sport ka nisur të aplikohet qysh moti nga komuna jonë. Përmes një konkurrence të lartë, në kulturë, art dhe sport, epiteti i më të mirëve për këtë vit u takoi:  
*Krijuesi i vitit 2017, regjisorit të mirënjohur,  z. Kastriot Saqipi.
*Sportistja e Vitit”  volejbollistja, znjsh. Mihane Gashani, e cila u vlerësua lart nga të pranishmit në eveniment.
*Klubi i Vitit i takoi, Klubit të Karatesë "Martial Arts", Fushë-Kosovë.

Të zgjedhurve të këtij viti, si më të suksesshëm, si dhe krijuesve dhe sportistëve tjerë, Drejtoria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit iu uron suksese tjera të radhës në vitin e ardhshëm!

më shumë...

Kryetari i Komunës, z. Burim Berisha, ndanë mirënjohje për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare
28 dhjetor 2017

Sot më 28.12.2017, në Qendrën Kryesore të Mjekësisë  Familjare u mbajt një koktej rasti me qëllim të përmbylljes së vitit 2017. Të pranishëm  ishin  Kryetari i Komunës z. Burim Berisha dhe ushtruesja e detyrës së Drejtorit në DSHMS Ganimete (Rexhepi ) Berisha.

Me këtë rast u mbajt fjalim falënderues dhe  përmbyllës nga Drejtori i QKMF-së Osman Maxhera dhe  nga Kryetari i Komunës, njëherit u ndanë Mirënjohje për:

- Punëtorët të cilët kanë dhënë kontributin e tyre gjatë periudhës së vaksinimit, në kohën e paraqitjes së fruthit.

- Për punëtorët të cilët kanë dhënë kontributin e tyre në punë gjatë vitit 2017,

si dhe u dha Mirënjohja  për Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare e ndarë nga Kryetari i Komunës z. Burim Berisha  për punën shembullore të këtij institucioni që iu dorëzua Dr.Osman Maxheres.

Me këtë rast i falënderojmë punëtoret shëndetësor dhe stafin tjetër për punën  e pa lodhshme gjatë vitit qe po e lëmë pas, dhe njëherit  iu dëshirojmë shëndet, suksese dhe harmoni në familjet e tyre. 
Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

Takim pune në zyrën e kryetarit të komunës z. Burim Berisha
22 dhjetor 2017

Një delegacion i grupit parlamentar nga Lidhja Demokratike e Kosovës i kryesuar nga z. Avdullah Hoti, vizitoi sot komunën e Fushë-Kosovës ku u pritën nga kryetari i komunës z. Burim Berisha me bashkëpunëtorë.

Kryetari Berisha informoi mysafirët për zhvillimet aktuale dhe për proceset nëpër të cilat po kalon kjo komunë. Synimi ynë është realizimi i projekteve madhore në të mirë të qytetarëve dhe ofrimi i kushteve sa më të mira për një jetë edhe më të mirë duke realizuar projekte të rëndësishme dhe me prioritet për qytetarët tanë.

Edhe shefi i grupit parlamentar të LDK-së z. Avdullah Hoti duke falënderuar për pritjen, informoi mikëpritësin për aktivitetet e GP të LDK-së me fokus të veçantë për zhvillimin ekonomik dhe angazhimin që po bëjnë në këtë fushë duke e vlerësuar si prioritet që do ta kenë gjatë këtij mandati parlamentar.
Inspektim  Inspektim  Inspektim

më shumë...

Ftesë
20 dhjetor 2017
Për: Anëtarët e Kuvendit të Komunës së Fushë-Kosovës
Ftoheni që të merrni pjesë në mbledhjen e Kuvendit të Komunës, e cila do të mbahet me datë: 29.12.2017, filluar në orën 10:00h. Mbledhja do të mbahet në sallën e Kuvendit të Komunës së Fushë-Kosovës.
Për më shumë, dokumentin mund ta shkarkoni këtu

më shumë...

Ftesë
19 dhjetor 2017
Ftohen qytetarët e Fushë-Kosovës, Zona e Parë e qytetit, vendbanimet nga rruga “Pajazit Islami” deri te Hekurudha e Fushë-Kosovës, që të marrin pjesë në debatin me temë:

HARTIMI I HARTËS ZONALE PËR KOMUNËN E FUSHË-KOSOVËS me kompaninë fituese “INSI” sh.p.k.

Debati mbahet të enjten me datë 21.12.2017 duke filluar nga ora 14:00 në objektin Eliza nga “CIMA Construction”.

më shumë...

 

Hyrja


riatdhesimi.jpg

Telefona me rëndësi

Ndarjet e shpenzimeve

Inspektim

 

Faqja zyrtare në