Mirësevini në Gjakovë

Kjo është faqja zyrtare e Kuvendit Komunal të qytetit të Gjakovës. Prezenca e punës së Kuvendit Komunal në Web është shumë me rendësi për qëllim të informimit të qytetarëve për punën e organeve udhëheqëse të qytetit, për ngjarjet me rëndësi në qytetin tonë si dhe për njohjen sa më të mirë me qytetin tonë. Kjo Web faqe do të shërbejë edhe si një mjet për vendosjen e komunikimit me organet drejtuese të qytetit me qëllim të përmirësimit të shërbimeve për qytetarë. Përmes Web-it qytetarët do të mund të informohen për çdo vendim të Asamblesë Komunale, bordit të Drejtorëve apo ndonjë organizmi tjetër të Kuvendit Komunal. Kjo Web faqe do të shërbejë edhe si një dritare e Gjakovës në botë, ku përmes saj do të paraqiten të gjitha informatat për ekonominë e saj, historinë, aktivitetet sportive, kulturore si dhe të dhëna tjera.
 

Lajme

Njoftim
27 janar 2015
                   

 

                

                                                    NJOFTIM

 

 

 

 

         Me rastin e 16 vjetorit të rënies heroike të dëshmoreve dhe martireve të lirisë, nën  përkujdesjen e  Kryetares së Komunës znj. Mimoza Kusari-Lila, më 29 janar 2015, do të mbahet manifestimi gjithë popullor në shenjë nderimi dhe kujtimi për dëshmorët dhe martirët e kombit të cilët ranë për të mos vdekur kurrë më 29 Janar 1999 në Rogovë të Hasit. Manifestimit do të mbahet më 29 Janar 2015, të Enjten në ora 11.00, te varrezat e dëshmoreve në fshatin Rogovë me ç ‘rast do të bëhen homazhe dhe vendosen kurora lulesh tek varrezat e të rënëve.

më shumë...

Përurohet Shtëpia Monitoruese e KFOR-it turk në Kosovë
27 janar 2015
Qëllimi i hapjes së kësaj shtëpie monitoruese është mbështetja e qytetarëve në veprimtari të ndryshme me interes  për  të  gjitha  komunitetet  më shumë...

Mbledhja e parë e Kuvendit të Komunës mbahet me datë 30.01.2015
26 janar 2015
Kryesuesi Luan Gola ka propozuar tetë pika të rendit të ditës më shumë...

Njoftim nga DSHP
26 janar 2015

 

                                                              NJOFTIM

 

 

     Ndalim qarkullimi mbi urënë e Drinit të Bardhë në fsahtin Kramovik ende mbetet në fuqi.  Ministria e Infrastrukturës përmesë një letre qarkore ka njoftuar Komunën e Gjakovës se qarkullimi i automjeteve mbi urën Drini i Bardhë, prej betonio në fshatin Kramovik, është i ndaluar. Sipas njoftimit që ka marrë Komuna e Gjakovës lidhur me rëzikshmerin që paraqet qarkullimi i automjetve mbi këtë urë, ndalim qarkullimi bëhët për shkaqe të evitimit të ndonjë rasti të rrezikëshem për udhëtarët që qarkullojnë mbi këtë urë. Ministria e Infrastrukturës do të merr masa për bllokimin e kësaj ure. Komuna e Gjakovës, ka pranuar informata për kalimin e automjeteve dhe autobusëve mbi Urën në Lumin Dri, në fshatin Kramovik. Për shkaqe të evitimit të ndonjë rasti të rrezikshëm për udhëtarët qe kalojnë mbi këtë urë, komuna e Gjakovës ka kontaktuar me Ministrinë e Infrastrukturës dhe pas informatave të marra nga përfaqësuesit e MI, ju njoftojmë që ura nuk është për qarkullim. Ministria e Infrastrukturës do të merr masa për bllokimin e kësaj rruge. Ura metalike funksionon.

 

Fjala është 

  

më shumë...

Njoftim nga Drejtoria e Arsimit
26 janar 2015

Njoftim 

Ftohen kandidatët e poshtëshënuar për pozitën mësimdhënës i matematikës për shkollën “Hazir Ramaj” në Kralan se intervista me shkrim do të mbahet me dt 28/01/2015 në ora 13:00 në Gjimnazin “Hajdar Dushi” në Gjakovë.

1.Fatos Baruti 2.Arben Meka 3.Ismet Ahmeti 4.Bedrush Beka 5.Gani Kelmendi 6.Blerina Bedra 7.Vlora Haxhidauti.

 

më shumë...

 

Hyrja


Lajmet

Informata kontaktuese

contact-phone.jpg


Qasja në dokumentet zyrtare


Qasja-zyrtare.png

Pasqyrat dhe Planet Komunale

Riatdhesimi

riatdhesimi.jpg

Konkurset