Shtyerja e afatit për aplikim | 2014-10-02

KOMUNA E GJAKOVËS/MUNICIPALITY OF GJAKOVA

Drejtoria për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural (DBPZHR) – Gjakovë

 

 

Ftohen shoqatat dhe kooperativat bujqësore të komunës së Gjakovës, që të aplikojnë për subvencionimin e tyre me pajisje bujqësore për trajtimin e kulturave bujqësore dhe lavërtare gjegjësisht furnizimin me spërkatëse/atomizer që përbëhet nga spërkatësja flutur dhe spërkatësja horizontale 8 m.

 

 

Për shkak të moskompletimit të dokumentacionit të kërkuar nga shumica e aplikuesve dhe kërkesës së tyre për kohë shtesë.

 

 

 

 

Njoftim– shtyerja e afatit për aplikim

 

 

 

 

Fletëaplikacioni tërhiqet në zyret e Drejtoris për Bujqësi, Pylltari dhe Zhvillim Rural (DBPZHR) të komunës së Gjakovës.

 

Afati aplikimit: deri më 08.10.2014, e Mërkure (ora 16.00)

 

 

 

Nga Drejtoria e Inspektoriatit- Inspeksioni i Veterinarisë | 2014-10-02

Njoftim


Drejtoria e Inspektoriatit- Inspeksioni i Veterinarisë i njofton të gjithë shitësit e Kurbanëve,që para se ti tregëtojne në treg të realizojnë kontrollin e tyre tek veterinarët e terenit dhe të paisen me çertifikatë mbi gjendjen shëndetësore. 
Gjithashtu, edhe për blerësit ju njoftojmë që ditën e premte, ditë tregu në fshatin Rogovë, veterinari i terenit është në treg që mund te kryej kontrollen e bagëtive në fjalë dhe të pais me çertifikatë për gjendjen shëndetësore të Kurbanëve.
 

Aprovohet Buxheti Financiar i komunës së Gjakovës për vitit 2015 | 2014-09-30

 Për vitin 2015 është paraparë që komuna e Gjakovës të ketë një buxhet prej 20 milion e 268 mijë e 994 euro. Kryetarja e Komunës Mimoza Kusari- Lila, tha se ky buxhet është shpërndarë në formën më të mirë të mundshme   për të gjitha  rajonet e komunës dhe, nuk ka vend për dyshime se mund të ketë rajon të privilegjuar apo e kundërta  të anashkaluar.
 

Nga mbledhja e qeverisë komunale | 2014-09-29

Në këtë takim është diskutuar dhe shqyrtuar informata financiare për periudhën Janar- Gusht të këtij viti  të cilën e ka paraqitur drejtori i Drejtorisë së Buxhetit dhe Financave Teki Shala.
 
 

Kryetarja e Komunës Mimoza Kusari-Lila takohet me z.Klaus TopMöller dhe përfaqësuesit nga Diaspora Kosovare | 2014-09-29

Kryetarja informoi z. Möller që klubi i Vëllaznimit dhe Stadioni i Futbollit janë dy entitete të ndara, dhe interesimi për investime në rregullimin e këtij stadioni bëhet konfrom ligjit dhe Partneritetit Publiko-Privat.
 

Organizata “TDH” nga Prishtina ka mbështet 57 nxënës të komunitetit pakicë dhe shumicë në komunën e Gjakovës | 2014-09-25

 Kjo Organizata  përmes Zyrës Komunale për Komunitete dhe Kthim, ka shpërndarë 57 komplete me pajisje shkollore  për nxënësit nga viti I parë e deri në vitin e 9-të
 

Debat Publik për Projekt Buxhetin e viti 2015 në Skivjan | 2014-09-24

  

 

Komuna e Gjakovës, duke u bazuar në nenin 68.3 të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale si dhe nenin 65.4 të Statutit të komunës së  Gjakovës, e publikon këtë:

 

                                                                     Njoftim

Komuna e Gjakovës organizon Debat Publik me qytetarët e rajonit të Reks së mirë  për miratimin e Projekt  Buxhetin e Komunës së Gjakovës për vitin 2015, i cili do të mbahet me dt.25.09.2014 (e enjte), në Skivjan me fillim në ora 15.00.

Kryetarja e komunës së Gjakovës,  Kryesuesi i Kuvendit të Komunës dhe Bordi i Drejtorëve, ju mirëpresin në takimin publik për miratimin e Draft Buxhetit të Komunës  së Gjakovës për vitin 2015, ku do të keni mundësin që të paraqitni vërejtët dhe sugjerimet e juaja lidhur me Projekt Buxhetin e Komunës së Gjakovës të vitit 2015.

Qytetarë të nderuar është në interesin e juaja që të merrni pjesë në këtë takim dhe të kontribuoni drejtpërdrejtë për miratimin e Draft Buxhetin e Komunës së Gjakovës për vitin 2015.

 
Me respekt

Kryetarja e Komunës së Gjakovës

Mimoza Kusari- Lila

 

Komuna e Gjakovës nënshkruan memorandumin për projektin Demos | 2014-09-18

Ky projekt që financohet nga qeveria zvicerane dhe shoqata zvicerane Helvetas është nënshkruar nga kryetarja Mimoza Kusari Lila
 

Debat Publik për Projekt Buxhetin e vitit 2015 në Rogovë të Hasit | 2014-09-17


Komuna e Gjakovës, duke u bazuar në nenin 68.3 të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale si dhe nenin 65.4 të Statutit të komunës së  Gjakovës, e publikon këtë:

 

                                                                     Njoftim

Komuna e Gjakovës organizon Debat Publik me qytetarët e rajonit të Hasit  për miratimin e Projekt  Buxhetin e Komunës së Gjakovës për vitin 2015, i cili do të mbahet me dt.19.09.2014 (e premte), në Shkollën e Vjetër të fshatit Rogovë me fillim në ora 15.00.

Kryetarja e komunës së Gjakovës,  Kryesuesi i Kuvendit të Komunës dhe Bordi i Drejtorëve, ju mirëpresin në takimin publik për miratimin e Draft Buxhetit të Komunës  së Gjakovës për vitin 2015, ku do të keni mundësin që të paraqitni vërejtët dhe sugjerimet e juaja lidhur me Projekt Buxhetin e Komunës së Gjakovës të vitit 2015.

Qytetarë të nderuar është në interesin e juaja që të merrni pjesë në këtë takim dhe të kontribuoni drejtpërdrejtë për miratimin e Draft Buxhetin e Komunës së Gjakovës për vitin 2015.

 
Me respekt

Kryetarja e Komunës së Gjakovës

Mimoza Kusari- Lila

 

Komuna subvencionon zhvillimin e pemëtarisë dhe shtimin e kanaleve për ujitje | 2014-09-16

 20 mijë euro për 7.5 hektar me fidane molle e mjedra si dhe 20 mijë euro për kanale të ujitjes

 

Në Gjakovë hapet Zyra Informative Turistike | 2014-09-15

Kjo çarshi është më e madhja në Ballkan  dhe ka vlera të posaçme, pasi këtu janë Xhamia, Teqja dhe Kisha, dhe këto janë vlera të kombit shqiptar. Poashtu janë artizanatet, që është edhe arsyeja përse kjo çarshi ishte krijuar dhe ekziston, ka pohuar kryetarja Mimoza Kusari Lila
 

Komiteti për Politikë dhe Financa mbajti mbledhjen e shtatë për vitin 2014 | 2014-09-11

Të gjitha pikat janë miratuar për të kaluar për diskutim në mbledhjen e Kuvendit të Komunës e cila mbahet me datë 30 shtator
 

Gjakova me mbi 20 milion euro buxhet për vitin 2015 | 2014-09-11

  
Komuna e Gjakovës organizoi Debat Publik me qytetarët për miratimin e Projekt Buxhetit të komunës për vitin 2015. Kryetarja e Komunës Mimoza Kusari- Lila, kryesuesi i Kuvendit të Komunës Luan Gola dhe drejtorët e Drejtorive u përballen me kërkesa të  shumta të qytetarëve ndërkohë që një masë e konsiderueshme e tyre vlerësuan lartë hartimin e këtij projekti që paraqet një transparencë që nuk është vërejtur tash e pas 15 viteve pas luftës në udhëheqjen lokale të Gjakovës
 

Kryetarja Mimoza Kusari Lila takon eprorët policor Ahmet Hasi dhe Avdi Berisha | 2014-09-10

Formimi i Drejtorisë Rajonale të Policisë është vlerësuar si një lajm i mirë për policinë si dhe për vet qytetarët e komunës së Gjakovës 
 

Komuna e Gjakovës organizon Debat me qytetarët për miratimin e Projekt Buxhetin e Komunës së Gjakovës për vitin 2015 | 2014-09-09

 Komuna e Gjakovës, duke u bazuar në nenin 68.3 të Ligjit për Vetëqeverisjen Lokale si dhe nenin 65.4 të Statutit të komunës së  Gjakovës, e publikon këtë:

 

                                                                     Njoftim

Komuna e Gjakovës organizon Debat me qytetarët për miratimin e Projekt  Buxhetin e Komunës së Gjakovës për vitin 2015, i cili do të mbahet me dt.11.09.2014 enjte, në sallën e madhe të Komunës së Gjakovës, në fillim në ora 13.00.

Kryetarja e komunës së Gjakovës,  Kryesuesi i Kuvendit të Komunës dhe Bordi i Drejtorëve, ju mirëpresin në takimin publik për miratimin e Draft Buxhetit të Komunës  së Gjakovës për vitin 2015, ku do të keni mundësin që të paraqitni vërejtët dhe sygjerimet e juaja lidhur me Projekt Buxhetin e Komunës së Gjakovës të vitit 2015.

Qytetarë të nderuar është në interesin e juaja që të merrni pjesë në këtë takim dhe të kontribuoni drejtpërdrejtë për miratimin e Draft Buxhetin e Komunës së Gjakovës për vitin 2015.

 
Me respekt

Kryetarja e Komunës së Gjakovës

Mimoza Kusari- Lila

 
Duke paraqitur rezultatet 1-15 (of 2309)
 |<  < 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10  >  >| 

RSS

Sign in