Lajmet   Orari i dëgjimeve publike për hartimin e buxhetit 2018

Orari i dëgjimeve publike për hartimin e buxhetit 2018 - 17 gusht 2017

Komiteti për Politikë dhe Financa, së bashku me Drejtorinë për Buxhet e Financa të Komunës së Gjilanit, kanë përpiluar orarin e dëgjimeve buxhetore që do të organizohen nëpër fshatra dhe lagje të ndryshme në qytet, prej datës 15-23 gusht 2017. Debati qendror mbahet më 23 gusht, në sallën e Kuvendit, nga ora 14:00.

Kryesuesja Shpresa Kurteshi-Emini ka thënë se tradita e debatit, e dëgjimeve buxhetore dhe e hartimit të përbashkët të investimeve të ndryshme buxhetore do të merren së bashku, duke kontaktuar të gjithë qytetarët e Komunës së Gjilanit, duke mos përjashtuar askëndë.

Është planifikim buxhetorë për një vit, prandaj kërkesat prioritetet dhe nevojat duhet të prezantohen edhe nga qytetarët tanë.

Nr.

Vendi i mbajtjes

Fshatrat prezente

Data

Ora

1

Shkolla “Agim Ramadani”, Zhegër 

Zhegër,

Haxhaj, Lladovë, Shurdhan, Nasalë, Selishtë, Demiraj, Pidiç

15.8.2017

 

19:00

2

Shkolla “Mulla Idriz Gjilani” Velekincë

Vëlëkincë, lagja Vishnjet, Muqibabë, Burincë, Lipovicë

15.8.2017

 

20:30

3

Shkolla “Abdullah Tahiri” Malishevë

Malishevë, Uglarë, Caparë

16.8.2017

20:00

4

Shkolla “Vatra e Diturisë” Livoç i Epërm

Livoç

17.8.2017

 

19:00

5

Shkolla fillore – Bresalc

Bresalc, Verbicë e Zhegocit, Kishnapole Gadish, Ponesh, Sllakoc

17.8.2017

20:30

6

Salla e Kuvendit të Komunës

Takim me grupe të interest (gratë dhe Rinia)

18.8.2017

 

14:00

7

Salla e Kuvendit të Komunës

Komunitetet e ndryshme

18.8.2017

15:00

8

Shkolla “Ramiz Cërrnica” Cërnicë

Cërnicë, Kravaricë, Gumnishtë

22.8.2017

20:30

 

9

Shkolla “Skenderbeu” Përlepnicë

Përlepnicë, Kmetoc, Verbicë e Kmetocit, Muhaxherët e Shillovës

22.8.2017

19:00

 

10

Salla e Kuvendit të Komunës

Debat me qytetarët e Komunës së Gjilanit

23.8.2017

14:00


RSS

Sign in


 Harta e Faqes | Copyright