Lajmet   Seanca (e shtyrë) e KK mbahet më 24 maj

Seanca (e shtyrë) e KK mbahet më 24 maj - 23 maj 2017

Kuvendi Komunal do të mbajë seancën e pestë më 24.05.2017 (e mërkurë). Seanca mbahet në sallën e madhe të Kuvendit, nga ora 10:00. Pikave të rendit të ditës, të caktuara për seancën e datës 15 maj (të shtyrë) i shtohet edhe: rishikimi i buxhetit. Seancat e Kuvendit dhe të Komiteteve janë publike. (publikuar më 17.05.2017).


RSS

Sign in


 Harta e Faqes | Copyright