Mirësevini në Drenas


Faqja e Drenasit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftime - Flash

AnketaDrenas Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale

Ndarjet e Shpenzimeve

Inspektim

Sistemi elektronik i adresave

Investimet Kapitale Komunale

Historiku

Territori i komunës së Drenasit(ish-Gllogocit) shtrihet në pjesën e Kosovës qendrore.
Sipërfaqja e gjithëmbarëshme e kësaj komuneje përfshinë 275.61 km2 apo 2.66 përqind të sipërfaqëse së territorit të Kosovës.Gjithë kjo trevë ,e cila përbëhet nga 42 vendbanime është e rrethuar me Malet e Berishës, Kasmaqit, Qyqavicës, Goleshit dhe Lipovicës(Blinajës).
Këto male shtrihen në të dy anët e Luginës së lumit Drenica. Sipërfaqet e tokës së Luginës së Drenicës i përshkon sistemin e ujitjes “Ibër”.

para.gif Lexo më shumë

Lajme

Kryetari Lladrovci viziton nxënësit në testin e arritshmerisë
26 maj 2017
Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe drejtori i Arsimit, Tafil Halilaj, kanë vizituar sot të gjitha shkollat ku është zhvilluar testi i arritshmerisë për nxënësit e klasëve të nënta.
më shumë...

Kryetari Lladrovci merr pjesë në shënimin e ditës së shkollës në Komoran dhe Gllobar
25 maj 2017
Me rastin e shënimit të ditës së shkollës "Xheladin Gashi-Plaku" në Komoran dhe shkollës "Naim Frashëri" në Gllobar, kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci, minisri ne detyrë i Arsimit, Arsim Bajrami, kryesuesi i Kuvendit, Naim Bazaj dhe të tjerë kanë marrë pjesë në aktitivitetet e këtyre dy shkollave. 
më shumë...

U mbajt tryeza e rrumbullakët “Të drejtat e grave në pronë”
25 maj 2017
 
OJQ “POLIS” ka mbajtur një tryeze të rrumbullakt, ku temë e diskutimit ishte lansimi i Raportit Analitik lidhur me zbatimin e Udhëzimit Administrativ (QRK) 03/2016, për masat e veçanta në regjistrimin e pronës së paluajtshme e të përbashkët në emër të dy bashkëshortëve, në kuadër të projektit “Angazhimi i përbashkët për të drejtat e grave në pronë të përbashkët”, që është i mbështetur nga programi Angazhimi për Barazi (E4E) që financohet nga USAID dhe menaxhohet nga ATRC. 
 
më shumë...

Shpërblehen nxënësit që treguan sukses në garën "Kuizi i Diturisë" 2017
25 maj 2017
Janë shpërblyer nxënësit e shkollave të cilët kanë treguar sukses në garën e diturisë e cila tani më është bërë tradicionale, ndërsa merrnin pjesë, kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci, drejtori i DKA-së, Tafil Halilaj, drejtor të shkollave, zyrtarë komunal të DKA-së dhe nxënës.
më shumë...

 

Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg


 

Statuti-1-.jpg

Deshmoret.jpg

Personatezhdukur.gif

Kontakti

Telefoni-kontaktues.jpeg
       TEL: 038 584 074
              038 584 353
 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

drenasi-tatim-ne-prone.jpg