Lajmet   KROSI KOMUNAL VJESHTOR 2011

KROSI KOMUNAL VJESHTOR 2011 - 28 tetor 2011

Në Komunën e Drenasit u mbajt krosi komunal  vjeshtor  2011, ku morën pjesë gjithsej 24 shkolla fillore dhe dy shkollat e mesme të Komunës së Drenasit. Numri i përgjithshëm i atletëve ishte 345 i të dy gjinive dhe të gjitha kategorive.

 Rezultatet sipas gjinive dhe kategorive:

Vajzat 400m:       Vendi i -I- Shotë Karaqica   Sh.f,,Xhevë Lladrovci ”  Shkabë
                              Vendi i -II – Agonita Thaqi  Sh.f,,Hasan Prishtina  ”  Llapushnik
                              Vendi i -III-  Teuta Dubovci  sh.f,,Dëshmorët e Drenicës ”  Çikatovë e Vjetër
Vajzat 600m:      Vendi i -I-  Doruntina Hysenaj   sh.f,,Ali Gashi ” Çatovë e Re
                             Vendi i -II – Halida Sylejmani  sh.f,,Halil Bajraktari ” Drenas II
                              Vendi i -III- Florentina Bylykbashi   sh.f,,Zenel Hajdini ” Terstenik
Meshkujt 600m: Vendi i -I- Sefer Qorri   sh.f,,Halil Bajraktari ” Drenasi II
                              Vendi i -II –  Shqiprim Leku  sh.f,,Migjeni ”  Baicë
                              Vendi i -III-  Agush Morina   sh.f,,Dëshmorët e Drenicës “ Çkatovë e vjetër
Vajzat 800m:       Vendi i -I- Egzona  Gjimnazi  SHMT.,,Fehmi Lladrovci” Drenas 
                               Vendi i -II – Valentina Buzaku Gj..,,Gj.K.Skenderbeu” Drenas
                               Vendi i -III-  Ganimete Prenku  SHMT.,,Fehmi Lladrovci” Drenas
Meshkujt 800m:  Vendi i –I- Kujtim Dervishi   sh.f,,Mehmet Gradica” Gradicë
                               Vendi i - II – Egzon Qorri   sh.f,,Halil Bajraktari ” Drenasi II
                               Vendi i - III-  Argent Pordimqaku   sh.f,, Rasim Kiqina” Drenas
Meshkujt 1000m:  Vendi i –I- Sadri Elshani Gjimnazi.,,Gj.K.Skenderbeu” Drenas
                                 Vendi i - II- Ermir Morina    Gjimnazi.,,Gj.K.Skenderbeu” Drenas
                                 Vendi i – III- Drilon Shala   SH.M.T.,,Fehmi Lladrovci” Drenas

Në plasman të përgjithshëm për shkolla fillore vendi i parë i takoj shkollës fillore,,Halil Bajraktarii”Drenasi II,  ndërsa për shkolla të mesme  SH.M.T,,Fehmi Lladrovci” Drenas.
Për të gjithë fituesit u ndanë mirënjohje,medalje dhe kupa.
 


RSS

Sign in