Lajmet   Kryetari Lladrovci bënë homazhe të varri i dëshmorit Fejzullah Hajdaraj

Kryetari Lladrovci bënë homazhe të varri i dëshmorit Fejzullah Hajdaraj - 16 maj 2017

Me rastin e shënimit të 18 vjetorit të rëniës së dëshmorit, Fejzullah Hajdaraj, kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, me bashkëpunëtorë komunal ka bërë homazhe dhe ka nderuar me një minut nderim, pranë varrit të dëshmorit Fejzullah Hajdaraj në varrezat e dëshmorëve në fshatin Abri dhe ka vënë buqeta lulesh. Ne përvjetorin e dëshmorit Fejzullah Hajdaraj, merrnin pjesë edhe shumë qytetarë e familjarë.
 

RSS

Sign in