Projektet

Projektet që kanë përfunduar, projektet që janë duke u ekzekutuar punimet e tyre, projektet që janë anuluar, projektet që janë në procedure të vlerësimit dhe projektet që janë në pritje të publikohen gjatë vitit 2009 Shkarko


SI DO TE DUKET SHESHI I DRENASIT shkarko

Buxheti i Komunës për vitin 2016
publikuar: 01-06-2016
Plani Paraprak i Prokurimit 2015
publikuar: 28-01-2015
Test
publikuar: 02-09-2014
kab.2
publikuar: 11-06-2013
Lista e projekteve kapitale 2012
publikuar: 12-03-2013
Rishikimi i Buxhetit
publikuar: 11-11-2010
Lista e projekteve kapitale
publikuar: 15-04-2010