Mirësevini në Drenas


Faqja e Drenasit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftime - Flash

AnketaDrenas Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale

Ndarjet e Shpenzimeve

Inspektim

Sistemi elektronik i adresave

Investimet Kapitale Komunale

Historiku

Territori i komunës së Drenasit(ish-Gllogocit) shtrihet në pjesën e Kosovës qendrore.
Sipërfaqja e gjithëmbarëshme e kësaj komuneje përfshinë 275.61 km2 apo 2.66 përqind të sipërfaqëse së territorit të Kosovës.Gjithë kjo trevë ,e cila përbëhet nga 42 vendbanime është e rrethuar me Malet e Berishës, Kasmaqit, Qyqavicës, Goleshit dhe Lipovicës(Blinajës).
Këto male shtrihen në të dy anët e Luginës së lumit Drenica. Sipërfaqet e tokës së Luginës së Drenicës i përshkon sistemin e ujitjes “Ibër”.

para.gif Lexo më shumë

Lajme

Komuna e Drenasit dhe organizata “Ndihmo edhe Ti” nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për t’i ndihmuar familjet ne nevojë
19 korrik 2017
Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci dhe drejtori ekzekutiv i OJQ “Ndihmo edhe Ti”, Liridon Llapashtica, kanë nënshkruar marrëveshjen e bashkëpunimit për t’i ndihmuar familjet të cilat kanë nevojë.
më shumë...

Kryetari Lladrovci inspekton punimet e nënkalimit në fshatin Llapushnik
18 korrik 2017
Me rastin e fillimit të punimeve për ndërtimin e nënkalimit në fshatin Llapushnik në rrugën regjionale Prishtinë-Pejë, Kryetari i Komunës, Ramiz Lladrovci i shoqëruar nga Drejtori i Urbanizmit, Idriz Hysenaj, kanë inspektuar fillimin e këtij projekti të rëndësishëm për banorët e fshatrave përreth.
më shumë...

Kryetari Lladrovci fton mërgimtarët ne takim
17 korrik 2017
Meqë tani është koha e pushimeve verore dhe shumë familje nga diaspora vizitojnë familjet dhe atdheun e tyre, Kryetari i Komunës, Ramiz Llardrovci, fton të gjithë bashkatdhetarët ne takim për të bashkëbiseduar për proceset e përbashkëta dhe dëgjuar kërkesat dhe idetë e tyre për një qeverisje lokale sa me të mirë për qytetarët e Komunës së Drenasit.
më shumë...

Parku i Biznesit në Drenas shtohet edhe me pesë biznese të reja
14 korrik 2017
Pas përfundimit të shpalljeve publike për te përfituar parcela në Parkun e Biznesit në Drenas, kryetari i Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci dhe Drejtori Ekzekutiv i Agjencisë për Investime dhe Përkrahje të Ndërmarrjeve në Kosovë, Besian Mustafa, kanë nënshkruar kontratat me pesë biznese përfituese që do të vendosën ne këtë zonë prodhuese.
më shumë...

 

Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg


 

Statuti-1-.jpg

Deshmoret.jpg

Personatezhdukur.gif

Kontakti

Telefoni-kontaktues.jpeg
       TEL: 038 584 074
              038 584 353
 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

drenasi-tatim-ne-prone.jpg