Mirësevini në Drenas


Faqja e Drenasit do te jetë faqja, ne të cilën qytetaret e komunës sonë, por edhe me gjere, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe te qytetareve tanë.!

 

Njoftime - Flash

AnketaDrenas Sa jeni të kënaqur me shërbimet komunale

Ndarjet e Shpenzimeve

Inspektim

Sistemi elektronik i adresave

Historiku

Territori i komunës së Drenasit(ish-Gllogocit) shtrihet në pjesën e Kosovës qendrore.
Sipërfaqja e gjithëmbarëshme e kësaj komuneje përfshinë 275.61 km2 apo 2.66 përqind të sipërfaqëse së territorit të Kosovës.Gjithë kjo trevë ,e cila përbëhet nga 42 vendbanime është e rrethuar me Malet e Berishës, Kasmaqit, Qyqavicës, Goleshit dhe Lipovicës(Blinajës).
Këto male shtrihen në të dy anët e Luginës së lumit Drenica. Sipërfaqet e tokës së Luginës së Drenicës i përshkon sistemin e ujitjes “Ibër”.

para.gif Lexo më shumë

Lajme

Ndërpriten punimet për asfaltimin e rrugës në Komoran
24 mars 2017
Pas ankesave të qytetarëve të Komoranit për mosrespektim të standardeve të punimeve në rrugë, kryetari Lladrovci me bashkëpunëtorë, ka inspektuar vendin ku janë duke u kryer punimet për asfaltimin e rrugës afër postes në Komoran dhe ka konstauar se punimet nuk ishin duke u kryer sipas paramasave të përshkruara në kontratë.
më shumë...

Kryetari Lladrovci takon ministrin e Zhvillimit Ekonomik, Blerand Stavileci
23 mars 2017
Kryetari i Komunës së Drenasit, z. Ramiz Lladrovci me bashkëpunëtor, ka pritur në takim ministrin e Zhvillimit Ekonomik, z. Blerand Stavileci dhe zëvëndësministrin, z. Gani Koci ku kanë diskutuar për fillimin e studimit në planin e fizibilitetit për realizimin e projektit e ngrohtores qendrore të qytetit të Drenasit.
më shumë...

Kryetari Lladrovci me bashkëpunëtor benë homazhe te varri i dëshmorit Asllan Fazliu
23 mars 2017
Me rastin e shënimit të 18 vjetorit të rënies së dëshmorit Asllan Fazliu, kryetari i Komunës, z. Ramiz Lladrovci i shoqëruar nga bashkëpunëtor komunal, shoqata të dala nga lufta e UÇK-së dhe familjar, kanë bërë homazhe në varrezat e fshatit Gllanasellë, ku pushon edhe trupi i dëshmorit Fazliu.
më shumë...

Thirret mbledhja e Kuvendit të Komunës
22 mars 2017
Në bazë të nenit 43 të Ligjit nr.03/L-40 për vetëqeverisje Lokale ,nenti 36,41dhe 42 pika 42.2 të Statutit te Komunës se Drenasit (Gllogocit),nenit 3 pika 3.7 si dhe nenit 12 pika12.2 të Rregullores se punes të Kuvendit,Kryesusi i Kuvendit të Komunës për datën 29.03.2017 ( e merkurë ) duke filluar në ora 10:00  ne sallen e Kuvendit të Komunës (ne objektin e ri ) thërret mbledhjen e rregullt të Kuvendit të Komunës. 
më shumë...

 

Komuna Online

udhezuesIMG.jpg
riatdhesimi.jpg


 

Statuti-1-.jpg

Deshmoret.jpg

Personatezhdukur.gif

Kontakti

Telefoni-kontaktues.jpeg
       TEL: 038 584 074
              038 584 353
 

Njoftimin për marrjen online të faturës së Tatimit në pronë

drenasi-tatim-ne-prone.jpg