Mirësevini në Han të Elezit

Faqja e Hanit të Elezit do të jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjërë, mund të informohen për punën dhe te arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë.
 
   --(2).jpg
   images-(2).jpg

 

Hyrja


Aplikimi Online

riatdhesimi.jpg

imagesJ9XMNHZW-(2).jpg

Profili i Komunës

profiliKomunes.jpg

Telefona Kontaktues

Qasje në Dokumente Publike


images-pd-(1).jpg