Mirësevini në Istog


Faqja e Istogut do te jetë faqja, në të cilën qytetarët e komunës sonë, por edhe më gjerë, mund të informohen për punën dhe të arriturat tona, por edhe me preokupimet tona dhe të qytetarëve tanë!


 

 
Fillimi
Komuna
Shërbimet
Qyteti
Lajmet
Projektet
Shpalljet
Prokurimi
Turizmi
Fatura mbi Tatimin në PronëTe drejtat gjuhësore në Kosovë: Zyra e Komisionerit për Gjuhë


 Udhëzues për përdorimin e gjuhëve

Njoftimet per mbledhjet e kuvendit

Lajme

Fillojnë punimet për realizimin e projektit “Ndërtimi i rrugëve dhe trotuareve në Istog”
11 gusht 2017
 Kanë filluar punimet për realizimin e projektit “Ndërtimi i rrugëve dhe trotuareve në Istog” ku përfshihen lagjet “Shaban Beka”,”Ali Neziri” dhe “Hasan Halili”.

 Vlera e projektit  është 50 mijë euro,investime ky i  komunës  së  Istogut. 

më shumë...

Ministria e Financave Austriake dhe Banka Qendrore Austriake miratojnë kërkesën e kredisë nga komuna e Istogut
09 gusht 2017
 Ministria e Financave Austriake, programi  SoftLoan  dhe Banka Qendrore  Austriake miratojnë kërkesën e kredisë nga komuna e Istogut për finalizimin e projekteve në ujësjellës të ri dhe rritjen e kapacitetit për ujësjellësin ekzistues ku pritet shumë shpejt nënshkrimi i marrëveshjes në vlerë prej 5,094.247 euro. 

më shumë...

Shushica dhe Uça me rrugë të reja
09 gusht 2017
 
Kanë filluar punimet për realizimin e projektit të rrugës në fshatrat Shushicë dhe Uçë, investim ky në bashkëfinancim mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe komunës së Istogut. Kostoja e projektit 263 mijë euro.  më shumë...

Njoftim për dëgjim publik me qytetar
09 gusht 2017
 Njoftohen të gjithë qytetarët e Komunës së Istogut dhe shoqëria civile, se më datën: 16.08.2017, ditë e mërkurë, duke filluar në ora 10:00, në sallën e Kuvendit Komunal në Istog, kati i III-të, do të organizohet: Konsultim publik me qytetar për:

 
PROJEKT- RREGULLORES PËR PËRDORIMIN E PIJEVE ALKOOLIKE NË LOKALE PUBLIKE.

më shumë...

Banorët e lagjes “Bajram Hasanaj”në Prekallë me rrugë të re
08 gusht 2017
 Kanë përfunduar punimet për asfaltimin e rrugës në lagjen “Bajram Hasanaj”në Prekallë, ku nga afër punimet i përcjelli kryetari i komunës Haki Rugova me bashkëpunëtor. Kostoja e këtij projekti është 29.973 euro, investim ky i komunës së Istogut . 

më shumë...

 

 


riatdhesimi.jpg

Qasja-ne-dokumentet-publike-(1).jpg.aspx
 

Statuti i KomunësPLVM-Istog

 

Kontakt telefoni

Kontakto Komunën:
  tel:038/ 200 43 814
        038/200 43 881

    Kontakto komun�n