Lajmet   Homazhe dhe kurora lulesh për dëshmorët e rënë në fshatin Kashicë dhe Saradran

Homazhe dhe kurora lulesh për dëshmorët e rënë në fshatin Kashicë dhe Saradran - 08 maj 2017

 
Stafi komunal i prirë nga kryetari i komunës Haki Rugova  ka bërë  sot homazhe  dhe ka vendosur kurora lulesh tek lapidarët e dëshmorëve të rënë në fshatin Kashicë dhe Saradran.

 
 
 

RSS

Sign in