Lajmet   Në katër vjetorin e vdekjes përkujtohet Qazim Loxha

Në katër vjetorin e vdekjes përkujtohet Qazim Loxha - 29 gusht 2017

 

Kryetari Haki Rugova me bashkëpunëtor, miq dhe familjarë përkujtuan sot në katër vjetorin e vdekjes  Qazim Loxhën, ish drejtorin e drejtorisë për Buxhet dhe Financa në komunën e Istogut. Me këtë rast u bënë homazhe dhe vendosje e kurora lulesh tek varri i të ndjerit në varrezat e fshatit Baicë. 

 

RSS

Sign in