Lajmet   Njoftim

Njoftim - 07 mars 2017

 OJQ  “ABA” në bashkëpunim me zyrtaren komunale për barazi gjinore do të organizoj tubim me rastin e 8 marsit ditës ndërkombëtare të gruas.

Në këtë takim do të formohet lobi i grave të komunës së Istogut dhe do të behët promovim i ushqimeve tradicionale të përgatitura nga gratë e OJQ “ABA”. Andaj ju ftojmë të jeni pjesë e këtij takimi i cili do të mbahet me datë 8 mars duke filluar nga  ora 12:00 në Shtëpinë e Kulturës”Adem Jashari” në Istog.

 

RSS

Sign in