Lajmet   Njoftim

Njoftim - 10 maj 2017

Ju njoftojmë se turniri i cili tradicionalisht mbahet me datë 10 maj për nder të ditëlindjes se kryetarit të përjetshëm Fadil Feratit, do të shtyhet për një afat të pacaktuar për shkak se KH Istogu, klub ky i cili është edhe nikoqir i këtij turnirit, aktualisht është në garat e play off dhe e ka të pamundur pjesëmarrjen në turnir. Për mbajtjen e turnirit do ju njoftojmë me kohë. 

 

RSS

Sign in